Quantcast

Veelgestelde vragen

Alles duidelijk, helder & inzichtelijk

Waarom A.D. Jansen Zwolle B.V.?

Wij proberen jou elke dag weer blij te maken (en te houden) met jouw ultrasoon oplossing, dit doen we met een team vol gepassioneerde ultrasoon experts. Wij bieden een uniek product dat met zorg voor jou gemaakt is. Onze fabriek (en fabrikanten) hebben allemaal kwaliteit hoog in het vandaal staan, welke regelmatig door ons wordt gecontroleerd.

Daarnaast geven we gratis en vrijblijvend advies via de telefoon of bij ons in Zwolle (de koffie staat klaar!) en behoren we ook nog eens bij de goedkoopste aanbieders van A-merken binnen de ultrasoonmarkt. Zo krijg jij de kwaliteit die je wenst en dat voor een zeer scherpe prijs, waardoor je vanzelf een glimlach op je gezicht toont.

Kan ik ook reviews van andere klanten lezen?

Wil je weten hoe klanten onze service en producten ervaren? Op Trustpilot staan verschillende reviews die ons gemiddeld een 7,9 geven! Je leest de reviews via Trustpilot , telefoonboek en Google Reviews.

Ik ben uitstekend geholpen, mag ik een review plaatsen over A.D. Jansen Zwolle B.V.?

Dit is ons streven! Door een review te plaatsen help je niet alleen ons als bedrijf verder, je helpt ook toekomstige klanten met het maken van de juiste keuze. Wij scoren een 7,9 op Trustpilot en daar zijn we uiteraard trots op! Help jij ons naar de 8,5? Je kun een review plaatsen via Trustpilot en Google Reviews

A.D. Jansen Zwolle B.V. Informatie

Heb je vragen over onze service of producten? Klik snel door naar één van de volgende categorieën:

Bestellen

Heeft A.D. Jansen Zwolle B.V. een showroom waar ik de producten kan zien?

Ja, A.D. Jansen Zwolle B.V. heeft een showroom waar je de gewenste producten kunt bekijken. Je kunt vrijblijvend een showroombezoek inplannen, zodat er altijd een specialist beschikbaar is om je te helpen met eventuele vragen. Binnen enkele uren na het inplannen ontvang je van ons een e-mail met daarin de bevestiging voor jouw bezoek.

Wat zijn de bestelmogelijkheden?

Je kunt bij A.D. Jansen Zwolle B.V. op verschillende manieren een bestelling plaatsen:

Welke ultrasoon reiniger is geschikt per specifieke situatie?

Wij geven je graag advies over welke ultrasoon reiniger het beste past bij jouw reinigingsvraagstuk. Zo is het belangrijk om vooraf na te gaan hoe vaak je de ultrasoon reiniger denkt te gaan gebruiken. Lees voor meer tips onze blog over ultrasoonreiniger kiezen.

Leveren jullie de ultrasoon reiniger met een vloeistof?

We leveren onze ultrasoon reinigers zonder standaard vloeistof. Dit is een bewuste keuze; elke ultrasoon vloeistof heeft zijn eigen kwaliteit en specificaties, daarbij vraagt elke reiniging om zijn eigen oplossing (alkalisch of zuur van aard). En er bestaat een risico dat jouw te reinigen voorwerpen verkleuren door een verkeerde vloeistof. Dit willen we ten aller tijden voorkomen! Daarom adviseren we je vrijblijvend welke vloeistof het beste bij jouw reinigingsvraagstuk past.

Betalen

Betaal ik verzendkosten?

Zowel bij sellercentral-ultrasoon.com als ultrasoonshop.nl betaal je verzendkosten over je bestelling. In veel gevallen is dit een bijdrage, want we willen de verzendkosten ten aller tijden zo laag mogelijk houden.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan bij ons betalen op de volgende manieren:

  1. iDEAL
  2. Creditcard
  3. Overboeking per bank
  4. Bancontact
  5. Soford banking
  6. Achteraf betalen – Alleen bij sellercentral-ultrasoon.com

Ultrasoon of vloeistof kiezen

Hoe kan ik een ultrasoon of vloeistof kiezen?

Dat is zeer eenvoudig! In onze keuze-instructies staan de belangrijkste criteria voor het kiezen van een ultrasoon reiniger stap voor stap beschreven. Voor het kiezen van de juiste vloeistof kun je gebruikmaken van ons toepassingsoverzicht, online keuzehulp of door het lezen van onze ultrasoon voorbeelden. Twijfel je nog? Onze collega’s helpen je graag verder via één van onze vele contactmogelijkheden.

Ik heb de verkeerde maat ultrasoon besteld, wat moet ik doen?

Een vergissing is menselijk en kan altijd gebeuren. Past je voorwerp niet in de bestelde ultrasoon reiniger? Dan krijg je deze bij A.D. Jansen Zwolle B.V. gratis omruilen tegen de gewenste oplossing (mogelijk met bijbetaling). Gelukkig gaat het kiezen van een ultrasoon reiniger of vloeistof bij altijd goed, daarom doen wij niet moeilijk. Wil je hulp bij het kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 038-4550646.

Leveren jullie ook vervangingsonderdelen?

Voor elke ultrasoon oplossing binnen ons programma kunnen we je voorzien van vervangende onderdelen. Je hoeft dus niet langer te wisselen van leverancier bij een defect, scheelt weer tijd en is wel zo makkelijk!

Bezorging

 Wat is de levertijd?

We begrijpen dat je snel over je ultrasoon oplossing wilt beschikken. Daarom bezorgen we jouw bestelling doorgaans binnen 1-3 werkdagen zodat je snel je reinigingsvraag kunt oplossen.

Ik heb geen track and trace ontvangen, wat moet ik doen?

Neem contact met ons op en we gaan direct voor je aan de slag. Je kunt ons in deze situatie het beste een e-mail sturen via info@ultrasoon.com. Als je zo vriendelijk wilt zijn om het ordernummer te vermelden, dan kunnen we je nog sneller helpen!

Mijn bestelling is niet compleet, wat nu?

Is je bestelling niet volledig geleverd? Neem contact op via info@ultrasoon.com. We nemen dan direct met je door welk product je mist en zullen zorgen dat de ontbrekende producten zo snel mogelijk worden opgestuurd.

Mijn product is beschadig geleverd

Het kan voorkomen dat je product tijdens de bezorging is beschadigd. Wij vinden dit erg vervelend! Om dit probleem snel op te kunnen lossen is het belangrijk dat je je pakket weigert aan de deur en ons hiervan op de hoogte stelt via één van onze communicatie mogelijkheden. Mocht je de bestelling in ontvangst hebben genomen en daarna erachter komen dat de inhoud beschadigd is, dan willen we je vragen om een e-mail te sturen naar info@ultrasoon.com met foto’s van het beschadigde product. Vergeet niet je e-mailadres en ordernummer bij de hand te houden.

Retourneren & annuleren

Is het mogelijk mijn bestelling te annuleren?

ja, dat kan. Stuur een email voor 15:00 uur (op de besteldag) naar info@ultrasoon.com en we zijn nog op tijd om je bestelling uit het verzendsysteem te halen.

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dit?

Je kunt jouw bestelling ten aller tijden binnen 14 dagen retourneren bij A.D. Jansen Zwolle B.V.  Natuurlijk vragen we je in deze situatie wel om de bestelde producten in originele verpakking en ongebruikt te retourneren, zodat wij er een ander weer blij mee kunnen maken! Ben je niet tevreden over je bestelde producten, maar heb je deze wel gebruikt? Dan zijn wij uiteraard ook niet tevreden en gaan we graag samen met jou opzoek naar een passende oplossing.

Heb ik herroepingsrecht?

Op onze producten is ook het herroepingsrecht van toepassing, hiervoor dien je vooraf contact met ons op te nemen via +31 (0)38 4550646. Na dit gesprek zullen we je doorverwijzen naar het herroepingsrecht formulier.

Garantie

Welke garantie heb ik op mijn ultrasoon reiniger?

Voor al onze ultrasoon reinigers geldt een wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij als zakelijke gebruiker (of hobbyist) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Bij A.D. Jansen Zwolle B.V. krijg je daarnaast minimaal 1 jaar fabrieksgarantie op alle ultrasoon reinigers. Als een product stuk gaat, is dat natuurlijk heel vervelend. Echter is het wel belangrijk om vooraf te weten dat elke ultrasoon reiniger vroeg of laat kapot gaat, dit komt door de slijtage aan de tank. De mate van gebruik heeft hierin een grote invloed. Hoe meer uren je per dag trilt, hoe sneller een ultrasoontank slijt.

 100% tevredenheidsgarantie, hoe vraag ik dit aan?

De 100% tevredenheidsgarantie is voor iedereen die een bestelling plaatst via één van onze kanalen, je krijgt het er gratis en standaard bij! Je hoeft dus helemaal niets te doen. Heb je een vraag over onze 100% tevredenheidsgarantie of ben je niet tevreden over je orderafhandeling? Neem vooral contact op met onze klantenservice en zij helpen je met het beantwoorden van al je vragen. We hopen dat je daarna tevreden de telefoon ophangt!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de 100% tevredenheidsgarantie na mijn bestelling?

Tot 14 dagen na de levering van je bestelling. Aarzel dus niet té lang met het uitpakken van je bestelling.

Meer weten over A.D. Jansen Zwolle B.V.?

Heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar info@ultrasoon.com en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Of laat één van onze specialisten contact met jou opnemen, op een moment dat het jou past!

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020