Accessoires ultrasoon reiniger

Ultrasoons zijn uit te breiden met een legio aan accessoires ultrasoon reiniger, van zowel ultrasoon korven en deksels tot ultrasone reiniger houders voor stempels of gatendeksel voor de ultrasone glasbekers voor het gebruiken van indirecte Reiniging.

Vrijblijvende offerte

Korf voor ultrasoon reiniger

Een Ultrasoon Reiniger Korf wordt gebruikt om stukken in een ultrasoonbad te leggen en deze korf voorkomt schade aan de bodem van uw ultrasoonbad, zodat de te reinigen stukken niet schuren over de bodem van de machine. Het te reinigen object hangt dan ca. 1 cm boven de bodem, dit verlengd de levensduur van de machine en is daardoor het meest verkochte Accessoires bij een ultrasoon reiniger.

Deksel voor ultrasoon reiniger​

Deksels voor Ultrasoons worden gebruikt als de Ultrasoon Machine niet in werking zijn , om de temperatuur in de machine te houden voor als u meerdere keren per dag gebruik maakt van de Ultrasoon , maar ook voor het voorkomen dat er iets in de Ultrasoon valt , ook zijn er deksels voor de Reinigings Machines waar uitsparingen in zitten voor het plaatsen van een Beker voor Indirect Ultrasoon Reinigen.

Accessoires voor Indirecte reiniging

Welke accessoires ultrasoon reiniger is geschikt voor het reinigen van kleine onderdelen (indirect reinigen)?

Voor het reinigen van kleine onderdelen kunt u het beste gebruik maken van indirecte reiniging (accessoires ultrasoon reiniger). U kunt verschillende voorwerpen van glas of andere gevoelige materialen, om mogelijke beschadiging te voorkomen, het beste indirect reinigen. Ook als u gebruik wilt maken van een andere vloeistof dan de vloeistof die u heeft gebruikt in het basisbad is indirecte reiniging een mogelijkheid die veel vloeistof bespaart.

Tickopur J80U is een vloeistof die niet rechstreeks in de tank toegepast mag worden.Bij gebruik van deze ultrasoon vloeistof is indirecte ultrasone reiniger daarom noodzakelijk.

U kunt indirect reinigen door gebruik te maken van een gatendeksel en een glasbeker eventueel aangevuld met een zeefkorf. U vindt alle accessoires die u nodig hebt voor indirecte reiniging onder de categorie ‘Accessoires ultrasoon reiniger’. Uiteraard dient u bij het kiezen van de accessoires erop te letten dat deze passen in uw ultrasone reiniger. Alle reinigers benodigde accessoires zijn los verkrijgbaar.

Kunt u de door u benodigde accessoires niet vinden op onze website, neem dan even contact met ons op via onze servicedesk

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer