Vuurwapen reinigen met ultrasoon

Binnen 1-5 werkdagen
Bij u (thuis) bezorgd
Gratis* proefreiniging
Alléén bij ultrasoon.com
Altijd de scherpste prijs
Direct contact met de fabrikant

Bent u opzoek naar een ultrasone reiniger om uw geblauwd of gebruineerde vuurwapens te reinigen? Dan bent u bij A.D. Jansen Zwolle B.V. aan het juiste adres voor specialistische kennis, de beste materialen en scherpste prijzen! Weten welke ultrasone reiniger het beste bij uw wensen aansluiten? Laat u vrijblijvend terug bellen door een van onze specialisten of laat een boodschap achter via het contactformulier, of doe een vrijblijvende offerte aanvraag.

Ultrasoon vloeistof voor vuurwapen reinigen

Het reinigen van wapens is een makkelijk proces, omdat er gebruik gemaakt kan worden van een ultrasone reiniger op waterbasis. Wanneer we verbrandingsresidu of kruitresten willen verwijderen, dan kunnen we gebruik maken van Tickopur R33. Deze universele vloeistof is te gebruiken in een dosering van 3-5% (bij gebruik kraanwater).

Geblauwd of gebruineerd vuurwapen
Mocht u een geblauwd of gebruineerd wapen hebben, dan is het belangrijk om een ultrasoon vloeistof te kiezen zonder komplexbildner. Binnen ons assortiment is dit de Tickopur R32.

> Bekijk de mogelijkheden van onze ultrasoon middelen.

Hulzen ultrasoon reinigen

We hebben verschillende test uitgevoerd met betrekking tot het reinigen van hulzen met behulp van een ultrasone reiniger. Wij hebben het beste resultaat behaald met Tickopur RW77 in een dosering van 10% (bij gebruik kraanwater). De temperatuur die wij hebben gehanteerd is 70 graden Celsius en een ultrasoon 35 kHz.

Reinigingstijd voor hulzen reinigen
De reinigingstijd voor het reinigen van hulzen is van meerdere facetten afhankelijk, zoals de vloeistof die wordt gebruik en het vermogen & frequentie van de gebruikte ultrasoon reiniger. Wij hebben zoals eerder aangeven een ultrasone reiniger met een frequentie van 35 kHz gebruik en Tickopur RW77. De reinigingstijd voor deze toepassing bedroeg 30 tot 50 minuten, afhankelijk van hardheid/hoeveelheid van de vervuiling.

> Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Welke ultrasoon voor het reinigen van vuurwapens?

Het is belangrijk om een ultrasone reiniger te kiezen die het beste aansluit bij uw eigen wensen en behoeftes. Wanneer u met regelmaat een ultrasone reiniger gebruikt, dan zijn de Sonorex machines de beste keus. Deze zijn van Duitse fabricaat en hebben een meer dan uitstekend ultrasoon vermogen.

Generalsonic

Niet direct een A-merk willen aanschaffen, maar wel een professionele ultrasone reiniger gebruiken? Dan zijn de ultrasone reinigers van GeneralSonic een uitstekend alternatief. Wij hebben deze machines bestempeld (na uitvoerig testen) met de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

Samenvatting:

  • Ultrasoon vloeistof Tickopur R33 voor het reinigen van wapens.
  • Tickopur R32 voor het reinigen van gebruineerde of geblauwde wapens.
  • Ultrasone reiniger met een frequentie van 35 kHz wordt aanbevolen.
  • Reinigingstijd bedraagt ca 30 tot 50 minuten, afhankelijk van vervuiling.
  • Sonorex is het absolute A-merk, GeneralSonic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding of kies voor een digitale ultrasone reiniger.

Vraag direct een offerte aan en ontvang de beste prijs:

Geschreven door A.D. Jansen Zwolle B.V., op 10 januari 2017, in toepassingen en branche

A.D. Jansen Zwolle B.V. scoort een 8.9 op basis van 30+ reviews

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer