Waarom een ultrasoon vloeistof van Tickopur gebruiken?

Binnen 1-5 werkdagen
Bij u (thuis) bezorgd
Gratis* proefreiniging
Alléén bij ultrasoon.com
Altijd de scherpste prijs
Direct contact met de fabrikant

Vaak wordt gedacht dat de kwaliteit en snelheid van uw ultrasone reiniging alleen bepaald wordt door de reinigingskracht van het ultrasoonbad, maar minstens net zo belandrijk is het gebruik van de juiste ultrasoonvloeistof. Met de TICKOPUR ultrasoon vloeistof heeft A.D. Jansen Zwolle B.V. één van de beste en meest verkochte ultrasoon vloeistoffen in huis. Voor medische- / dentale vloeistoffen kunt u terecht op STAMMOPUR (ultrasoon desinfectiemiddel).

Heeft u een vraag over het te voeren reingingstraject, de doseringen van Tickopur of welke ultrasoon reinigers geschikt zijn voor uw toepassing? Wij helpen u graag verder.

Altijd een ultrasoon vloeistof die bij u past!

Elke TICKOPUR ultrasoonvloeistof heeft zijn eigen werken, denk bijvoorbeeld aan het reinigen van aluminium delen (Tickopur TR3 of R33). Het reinigen van aluminium is zeer kwetsbaar, omdat bij de meeste vloeistoffen het aluminium volledig zwart kleurt. Om u op weg te helpen hebben we een aantal jaren geleden een gratis tool ontwikkeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de juiste ultrasoonvloeistof. Deze tool is te bereiken via www.ultrasoonvraag.nl.

Schema 1: Toepassingsoverzicht

DOWNLOAD PDF

Schema 2: Vervuiling en materiaal

DOWNLOAD PDF

Enkele toepassingsvoorbeelden:

  • Tickopur R33 ultrasoon vloeistof: airbrusch pistolen, ademhalingsmaskers, duikuitrusting, munten, brillen, motor onderdelen en carburateurs, nozzles, printkoppen, duikuitrusting lamellen en gereedschappen.
  • Tickopur RW77 ultrasoonvloeistof: messing, printplaten, koperen geweerhulzen en revisie PCB's.
  • Tickopur TR3 speciaal reiningsvloeistof: autoonderdelen met oxidatie, carburateuronderdelen, draai-frees onderdelen, messen, sloten en cilindersloten en testzeven.
  • Tickopur TR13 ultrasoon vloeistof: airbrush spuitstukken, analyse zeven, injectoren, gereedschap, ketting van kettingzaag, oliefilters en tandwielen

Ultrasoonvloeistof speciaal voor ultrasoon

De ultrasoon vloeistof van Tickopur is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een ultrasoonbad. Alle vloeistoffen hebben een bepaalde verhouding, waardoor zij een cavitatie bevorderende eigenschap hebben. Hierdoor ondersteunen de vloeistoffen van TICKOPUR het reinigings proces en kunnen optimale resultaten behaald worden. Ook zorgt dit ervoor dat er overal even goed gereinigd wordt in het bad, wat natuurlijk van groot belang is.

Alle ultrasoon vloeistoffen zijn biologisch afbreekbaar en eenvoudig af te voeren. De verpakkingseenheid is al volgt 1, 2, 5, 25 of 200 liter .

> Naar productoverzicht

Tickopur of een huishoudmiddeltje?

Vaak wordt er gedacht dat het gebruik van een ultrasoonvloeistof, zoals TICKOPUR, erg duur is in verhouding met het gebruik van bv. dreft. Buiten het feit dat dreft niet ultrasoon geschikt is en de kwaliteit van de tank sneller kan aantasten, zijn er nog veel meer voordelen aan het gebruik van TICKOPUR. De ultrasoon vloeistof is namelijk te gebruiken in een dosering van ca. 1 tot 10% (afhankelijk van de toepassing). Ook draagt deze ultrasoon vloeistof de reinigingskracht beter over op het object.

> Naar productoverzicht

Elke product/object zijn eigen ultrasoon vloeistof.

Met Tickopur ultrasoon vloeistof leveren we een uitgebreid assortiment aan ultrasoon vloeistoffen die speciaal ontwikkeld zijn voor het reinigen van een bepaalde productgroep in een ultrasoonbad. Voorbeelden waarvoor de ultrasoon vloeistof wordt gebruikt zijn:

  • Ultrasoon reiniger vloeistof voor het ontkalken en ontroesten van machineonderdelen, glas en keramiek
  • Het reinigen en ontvetten van carburateurs, sieraden, brillen en printlaten en veel meer!

De samenstelling van de ultrasoonvloeistof is aangepast aan het te reinigen materiaal en soort vervuiling, waardoor een uitstekend reinigingsresultaat behaald kan worden.

Vraag direct een offerte aan en ontvang de beste prijs:

A.D. Jansen Zwolle B.V. scoort een 8.9 op basis van 30+ reviews

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer