Ultrasoon vloeistoffen kopen

Waarom het kopen van de juiste ultrasoon vloeistoffen van essentieel belang is? Wat ultrasoonvloeistoffen voor de reiniging kunnen betekenen is bij de meeste mensen niet bekend. Zo blijkt bij navraag, dat er vaak gebruik wordt gemaakt van huis-, tuin- en keukenmiddeltjes . Deze vloeistoffen zijn niet getest in een ultrasoon reiniger en kunnen de levensduur van uw ultrasoon reiniger aanzienlijk verminderen. Daarnaast is het mogelijk dat er met deze vloeistoffen niet het gewenste resultaat behaald wordt of dat er zelfs helemaal geen werking is.

↓ Ondek meer

 

Ultrasoon vloeistoffen kiezen?

Om te voorkomen dat er geen resultaat behaald wordt, raden wij de ultrasoon vloeistoffen van Tickopur en Stammopur aan. Deze ultrasoon geschikte middelen zijn uitvoerig getest en hebben elk hun eigen kwaliteit om optimale processen te realiseren. A.D. Jansen Zwolle B.V. heeft de afgelopen jaren verschillende toepassingen uitgewerkt, welke u kunt vinden onder ultrasoon voorbeelden. Daarnaast hebben we een gratis ultrasoonmiddel tool vrijgegeven, waarmee eenvoudig het juiste middel gevonden kan worden. Nog niet bekent met deze ultrasoonmiddel tool? Kijk dan eens op www.ultrasoonvraag.nl en laat u verbazen.

Voordelen van een ultrasoon middel

Elk ultrasoonmiddel uit het Tickopur en/of Stammopur programma hebben hun eigen kwaliteit en reinigings specialiteit. Zo is Tickopur geschikt voor de industrie, u kunt hierbij denken aan het reinigen van carburateurs, mechanical seals, printplaten, brillen en veel meer!

Stammopur daarin tegen is speciaal ontwikkeld voor medische en dentaal bereik. Deze middelen zijn verkrijgbaar in alleen reinigende als in reinigende en desinfecterende middelen. Hierbij kunt u denken aan het reinigen en ontvetten van medische, dentale en laboratoriumhulpmiddelen.

  • Grondige verwijdering van verontreinigingen;
  • Bescherming van te reinigen delen;
  • Bescherming van delen van het ultrasoonsysteem (oscillerende tank, dompelsystemen, transducers etc.);
  • Biologisch afbreekbaar en gemakkelijk af te voeren.

↑ Naar boven

Zijn ultrasoon vloeistoffen echt duurder?

Het gebruik van het juiste ultrasoon reiniger vloeistof is dus wel degelijk van groot belang voor de kwaliteit van uw reiniging. Ook is het een misvatting dat het gebruik van ultrasoon vloeistoffen duurder is dan het gebruik van huishoudmiddeltjes. Ultrasoon vloeistoffen behoudt veel langer zijn werking en reinigingskracht en is vaak te gebruiken in een dosering. De dosering van onze ultrasoon reinigingsvloeistof ligt bij gebruik van kraanwater (aanbevolen) in veel gevallen tussen de 1 en 10 procent.

↑ Naar boven

Wat moet ik weten van een ultrasoon reiniger.

Wanneer u voor het eerst een ultrasoon reiniger gaat kopen is het van belang om vooraf vast te stellen wat u met de ultrasoon reiniger wilt gaan reinigen. Ultrasoon reinigers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij je kunt denken aan: frequentie, behuizing, tankmateriaal, vermogen per liter en digitale of analoge aansturing. Wilt u de juiste keuze maken tussen de verschillende reinigers of ultrasoonvloeistoffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over de mogelijkheden, of gewoon eens met ons sparren!

Heeft u een specifieke vraag over het gebruik van onze ultrasoon middelen? Of wilt u gewoon eens onze mening horen? Voel u vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen, we denken graag actief met u mee!

+31 (0)38 4550646
@ info@ultrasoon.com

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer