Quantcast

Ultrasoon vloeistoffen

Een ultrasoon vloeistof voor elke toepassing!

Een ultrasoon vloeistof is een absolute musthave om een goede reiniging te kunnen voeren. Van zure tot alkalische vloeistoffen voor uiteenlopende toepassingen. In onze uitgebreide collectie vind je een ultrasoon vloeistof voor medisch, dentaal of industrieel gebruik.

Ultrasoon vloeistof en reinigers

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we bij A.D. Jansen Zwolle B.V. alles wat je nodig hebt voor een goede reiniging. Van ultrasoon vloeistof, reinigers tot ultrasone homogenisatoren. Je kunt alles op je gemak van achter je bureau kopen. Een nieuwe toepassing vraagt doorgaans om een nieuwe ultrasoon vloeistof, want elke vloeistof heeft zijn eigen kwaliteiten. En begeeft je ultrasoon reiniger het ineens? Geen probleem, bestel de gewenste reiniger vandaag en je hebt hem morgen al in huis.

Van geen resultaat naar……

Wil je een een effectieve en efficiënte reiniging voeren? Dat kan! Kies een ultrasoon vloeistof die past bij jouw toepassing en maak gebruik van een reiniger met een goed vermogen (Watt per liter). Bekijk ons hele assortiment ultrasoon vloeistoffen. Heb je liever meer advies over het gebruik van een vloeistof? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 455 06 46. Stop met boenen en het onnodig beschadigen van kostbare voorwerpen en stem jouw ultrasoon reiniger en vloeistof perfect op elkaar af, zodat geen reiniging te lastig is.

Het belang van een ultrasoon vloeistof

Waarom het kopen van de juiste ultrasoon vloeistof van essentieel belang is? Wat ultrasoonvloeistoffen voor de reiniging kunnen betekenen is bij de meeste mensen niet bekend. Zo blijkt bij navraag, dat er vaak gebruik wordt gemaakt van huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Deze vloeistoffen zijn niet getest in een ultrasoon reiniger en kunnen de levensduur van uw reiniger aanzienlijk verminderen. Daarnaast is het mogelijk dat er met deze vloeistoffen niet het gewenste resultaat behaald wordt of dat er zelfs helemaal geen werking is.

Ultrasoon vloeistof kiezen?

Om te voorkomen dat er geen resultaat behaald wordt, raden wij de ultrasoon vloeistoffen van Tickopur en Stammopur aan. Deze ultrasoon geschikte middelen zijn uitvoerig getest en hebben elk hun eigen kwaliteit om optimale processen te realiseren.

A.D. Jansen Zwolle B.V. heeft de afgelopen jaren verschillende toepassingen uitgewerkt, welke je kunt vinden onder ultrasoon voorbeelden. Daarnaast hebben we een gratis ultrasoonmiddel tool vrijgegeven, waarmee eenvoudig het juiste middel gevonden kan worden.

Voordelen van een ultrasoon middel

Elk ultrasoonmiddel uit het Tickopur en/of Stammopur programma hebben hun eigen kwaliteit en reinigings specialiteit. Zo is Tickopur geschikt voor de industrie. Je kunt hierbij denken aan het reinigen van carburateurs, mechanical seals, printplaten, brillen en veel meer!

Stammopur vloeistoffen

Stammopur is daarentegen speciaal ontwikkeld voor medische en dentaal bereik. Deze middelen zijn verkrijgbaar in zowel alleen reinigende als in reinigende en desinfecterende middelen. Hierbij kun je denken aan het reinigen en ontvetten van medische, dentale en laboratorium hulpmiddelen.

  • Grondige verwijdering van verontreinigingen;
  • Bescherming van te reinigen delen;
  • Bescherming van delen van het ultrasoonsysteem (oscillerende tank, dompelsystemen, transducers etc.);
  • Biologisch afbreekbaar en gemakkelijk af te voeren.

Zijn ultrasoon vloeistoffen echt duurder?

Het gebruik van het juiste ultrasoon reiniger vloeistof is dus wel degelijk van groot belang voor de kwaliteit van uw reiniging. Ook is het een misvatting dat het gebruik van ultrasoon vloeistoffen duurder is dan het gebruik van huishoudmiddeltjes.

Ultrasoon vloeistoffen behoudt veel langer zijn werking en reinigingskracht en is vaak te gebruiken in een dosering. De dosering van onze ultrasoon reinigingsvloeistof ligt bij gebruik van kraanwater (aanbevolen) in veel gevallen tussen de 1 en 10 procent.

Wat moet ik vooraf weten?

Wanneer je voor het eerst een ultrasoon reiniger (of ultrasoon vloeistof) gaat kopen is het van belang om vooraf vast te stellen wat je met de ultrasoon reiniger wilt gaan reinigen. Ultrasoon reinigers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij je kunt denken aan frequentie, behuizing, tankmateriaal, vermogen per liter en digitale of analoge aansturing. Wil je de juiste keuze maken tussen de verschillende reinigers of ultrasoonvloeistoffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 455 06 46.

Advies nodig?

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het beantwoorden van je vragen.

Direct antwoord op je vraag? +31 (0)38 455 06 46

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020