• Nederlands
  • Deutsch
  • Englisch

Toepassingen

Het ultrasoon proces om sieraden schoon te maken is niet eenvoudig. Sieraden kunnen verschillende vervuilingen bevatten, zoals huitvetten, polijstvet en deoxidatie. Het is belangrijk de juiste ultrasoonreiniger en vloeistof te gebruiken voor uw reiniging.

Voor deze ultrasoon toepassing zijn twee ultrasoon vloeistoffen geschikt, namelijk; Tickopur R33 en TR3. Lees hier meer over deze toepassingen en welke ultrasoon reiniger geschikt is.

Voor het reinigen van injectorenen, kunt u het beste gebruik maken van een gatendeksel en glasbeker. Door het gebruik van deze accessoires bij u ultrasoonreiniger, kunt u aanzienlijk besparken op het ultrasoon middel.

Het ultrasoon reinigen van mechanical seals kan al snel een besparing opleveren van 50-70%. Dit is te realiseren door de seals ultrasoon te reinigen in plaats van regelmatig te vervangen. Graag leggen we u uit waar deze besparing in zit.

Het belangrijkste aandachtspunt bij dit reinigingsproces heeft te maken met de verf. U dient deze niet te laten uitharden, zodat de ultrasoon vloeistof overal goed bij kan komen en het ultrasoonbad samen met de vloeistof hun werk kunnen doen.

Voor het reinigen van printplaten zijn diverse ultrasoon vloeistoffen geschikt. Welk ultrasoon vloeistof u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van het te voeren reinigingstraject. We maken hierbij een onderscheid tussen revisie en nieuwe printplaten

Bij het reinigen van medische of dentale insturmenen, is het het belangrijk om te weten of u de instrumenten droog of nat aflegt. Het afleggen bepaald mede welk ultrasoonmiddel u het beste kunt gebruiken. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij de ultrasoon toepassing "tattoo instrumenten schoonmaken" is het belangrijk om te kiezen voor een ultrasoonvloeistof die geschikt is voor medische omgevingen. Veelal wordt er gekozen voor Stammopur R. Lees hier meeer over het gebruik van deze vloeistof in de ultrasoon reiniger.

Voor het reinigen van gelaasbescherming wordt veelal gebruik gemaakt van Tickopur R33, maar er zijn meer mogelijkheden. Om besmetting te voorkomen kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van Stammopur. Vraag een van onze medewerkers of stammopur iets voor u is!

Het ultrasoon reinigen van gevonden munten is niet eenvoudig, omdat munten van verschillende legeringen zijn gemaakt. Maar ook de vervuiling verschilt per munt, dus ook de ultrasoon vloeistof.

Mocht uw toepassing er niet tussen staan, maar heeft u wel een vraag? Dan kunt u vrijblijvend cotnact met ons op nemen door gebruikt te maken van onze live chat, contactformulier of te bellen naar +31 (0)38 4550646. We helpen u graag bij het vinden van de juiste ultrasoon reiniger of ultrasoon vloeistof.