Reparatieverzoek & Onderhoud

Is uw ultrasoon reiniger defect en wilt u deze graag laten nakijken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het modulaire ontwerp van onze ultrasoonreinigers maakt, in veel gevallen, een efficiënt herstel mogelijk.

Houdt u er rekening mee dat het gebruik van chemicaliën of bacteriën besmet materiaal geeft, daarom dient het apparaat vóór verzending ontsmet/gereinigd te worden.Gelieve de bijgevoegde “decontaminatie verklaring” volledig in te vullen en zichtbaar aan de buitenzijde van de verpakking te plakken. Bij het ontbreken van de decontaminatie verklaring kan het apparaat niet in behandeling worden genomen en worden er decontaminatie kosten in rekening gebracht.

Het tarief dat we voor onderzoek hanteren bedraagt € 70,- excl. BTW. Dit tarief zal echter komen te vervallen wanneer u het apparaat laat repareren, maar ook als u een nieuwe machine via ons aanschaft en we de fabriek opdracht kunnen geven de oude unit te verschroten, worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Houdt u er rekening mee dat het gebruik van chemicaliën of bacteriën besmet materiaal geeft. Vóór verzending zal dit apparaat ontsmet moeten worden. Voor meer informatie verwijzen wij naar de bijgevoegde decontaminatieverklaring.

Mocht u verder nog vragen hebben omtrent de mogelijkheden tot reparatie, dan kunt u ons bereiken via repairs@ultrasoon.com of +31 (0)38 4550646

Reparatieverzoek

*Na ontvangst van uw reparatieverzoek, zullen we u per e-mail verder informeren over de vervolg stappen (bv. aanlevering).


Onderhoud/controle

Om de bruikbaarheid van uw ultrasoonsysteem te controleren, adviseren wij regelmatig een folie-test uit te voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op bij eventuele vragen, zodat we kunnen helpen bij de foutdiagnose, het oplossen van problemen of het maken van een keuze voor een ultrasoon vloeistof.


Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer