Quantcast

Ultrasoon reiniger kopen?

Kwaliteit ultrasoon reinigers voor iedereen!

Professionele ultrasoon reinigers kopen van alléén de bekendste merken, beste kwaliteiten en scherpste prijzen? Waar je op moet letten bij het kopen van een ultrasoon reiniger en wat de voordelen zijn? A.D. Jansen Zwolle B.V. biedt het je allemaal!

A.D. Jansen Zwolle B.V. Informatie
Coming Soon

Een nieuw merk in aantocht!

Verkrijgbaar van 0,6 tot 30,0 liter

Tijdsinstelling: 1-99 min.

HF-Frequentie: 40 kHz, met frequentie controle

Instelbare verwarming: 0-80 °C

Accuratie thermometer: ± 1,5 °C

Nergens goedkoper!

➤ Verwacht eind 2019

Ultrasone reinigers en meer

Maak van een vervelende klus iets leuks/makkelijks. Bij A.D. Jansen Zwolle B.V. weten we hoe belangrijk het is om een efficiënte en effectieve reiniging te hebben in verschillende branches. Effectiviteit en efficiëntie is belangrijk, maar het liefst wel met een reiniger die betrouwbaar en nauwkeurig is. Van ultrasoon reinigers tot ultrasoon vloeistoffen of ultrasone homogenisatoren; je vindt het allemaal in onze ultrasoon reiniger shop. Lange dagen zwoegen en zweten om voorwerpen schoon te krijgen zijn voorbij, net als lange levertijden van jouw ultrasone oplossingen.

Bestel je vandaag voor 15:00 uur bij A.D. Jansen Zwolle B.V., dan heb je het doorgaans de volgende werkdag al in huis. Ons doel? Het jou zo gemakkelijk mogelijk maken.

Iedere reiniging is uniek

In iedere werkplaats moet wel eens iets grondig gereinigd worden, in iedere laboratorium gehomogeniseerd of gedispergeerd en thuis jouw zilveren sieraden of bril. Voor ieder voorwerp een eigen oplossing, maar ook een vertrouwde ultrasoon reiniger oplossing voor elk budget. Onze tip voor het kiezen van de juiste ultrasoon reiniger is jezelf de volgende vraag stellen: waarvoor en hoe vaak ga ik mijn ultrasone reiniger gebruiken? Breng in kaart welke processen je wilt gaan uitvoeren of doe online inspiratie op wat de mogelijkheden zijn met jouw reiniger of ultrasoon vloeistof, bijvoorbeeld door het lezen van onze ultrasoon voorbeelden.

Start daarna met het zoeken naar de ultrasone reiniger die het beste bij jouw wensen aansluit, maar vergeet niet dat goedkoop bij ultrasone reinigers echt duurkoop kan zijn. Bij veel goedkope ultrasoon reinigers is het ultrasoon vermogen (Watt per liter) veel lager dan bij andere ultrasoon reinigers, waardoor er geen resultaat wordt behaald.

Waarvoor een ultrasoon reiniger gebruiken?

Je herkent het direct: jouw kostbare juwelen, sieraden, carburateur, printplaat of bril van een gerenommeerd merk is na verloop van tijd niet meer zo stralend als in het begin. Maar schoonmaken met zomaar een middeltje of borstel durf je niet, want stel je eens voor dat er onnodig krassen ontstaan op de verschillende kostbare voorwerpen. Toch wil je zo nu en dan deze voorwerpen schoonmaken, dan biedt een ultrasoon reiniger van A.D. Jansen Zwolle B.V. een uitkomst.

Wij krijgen vaak te horen dat het resultaat vanzelf komt, dan doe je de voorwerpen maar 1/2 uur in je ultrasone reiniger. Alleen dit is echt de grootste onzin. Als er een resultaat behaald kan worden, dan is dit doorgaans binnen 5-10 minuten zichtbaar. Laat je dus niet misleiden en koop een ultrasone reiniger die daadwerkelijk doet wat er beloofd wordt.

Professionele ultrasoon reiniger

Eén van de belangrijkste reden waarom ultrasoonreinigers gebruikt worden is om schuurplekken en krassen tegen te gaan op kostbare voorwerpen. Er zijn eindeloos veel ultrasoon reinigingsmogelijkheden. Van printplaten tot sieraden, allemaal dure voorwerpen die zeer gevoelig zijn voor schade. De stroming en luchtbelletjes in de ultrasoon reiniger zijn als het ware een elektronische borstel, welke op de meest moeilijke/onbereikbare plekken voor een effectieve reiniging zorgen.

Een vuistregel hierbij is: overal waar de ultrasoon reiniger vloeistof komt, wordt gereinigd. Zorg er dus altijd voor dat er geen lucht in het te reinigen object blijft staan.

Heb je vragen over het kopen van een ultrasoon reiniger of vloeistof? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0)38 455 06 46.

ultrasone reiniger t.o.v. manueel reinigen:

 • Ultrasoon reinigers maken overal perfect schoon
  Een ultrasoon reiniger komt op plekken waar je zelf met de hand moeilijk, of niet bij kunt komen. De moeilijk bereikbare plekken, van bijvoorbeeld brillen of sieraden worden zonder krassen snel en efficiënt gereinigd; je kunt hierbij denken aan de neusvleugeltjes en tussen de schakeltjes van een armband. Wanneer je manueel reinigt, zul je deze plekken nooit 100% schoon krijgen. Met ons ultrasoon reinigingsbad ben je verzekerd van een ideale en efficiënte reiniging van jouw voorwerpen.
 • Geen krassen of anderszins met een ultrasoon reiniger
  Waarschijnlijk is dit heel herkenbaar voor je wanneer je jouw kostbare voorwerpen wilt gaan schoon maken: je pakt een doek en begint stevig te wrijven, of je pakt een oude tandenborstel (voorzien van tandpasta) en gaat over jouw sieraad heen. Deze methodes hebben als risico dat er kleine beschadigingen en lichte (soms zware) krassen ontstaan op jouw voorwerp. Door het gebruik van een ultrasoonreiniger hoef je je hier geen zorgen over te maken. Onze ultrasoon vloeistoffen bevatten geen schurende substanties.

Meer ultrasoon reiniger voordelen

 • Een perfect schoon resultaat
  Ultrasoon reinigers op waterbasis voorzien van onze ultrasoon vloeistoffen reinigen tot diep in de poriën. De meest lastige oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken worden op deze manier altijd bereikt. Met de hand zul je nooit hetzelfde resultaat kunnen behalen als met een ultrasoon reiniger. Hiervoor kun je niet dezelfde intensiteit leveren zonder het object te beschadigen. Door de sterk reinigende werking van een ultrasoon reinigingsbad zul je altijd verzekerd zijn van het beste resultaat.
 • Resultaat zonder inspanning
  Misschien wel het grootste voordeel van het reinigen met ultrasoonreinigers is de tijdsbesparing. Je hoeft zelf geen inspanning te leveren en doorgaans haal je binnen 5 minuten nog een beter en mooier resultaat. Ultrasoon reinigen is echt heel eenvoudig, iedereen kan het. Je voegt een ultrasoon middel toe aan de ultrasoon reiniger. Vervolgens leg je de voorwerpen die je wilt gaan reinigen in de mand en zet de ultrasoon reiniger aan. Afhankelijk van de vervuiling, is al na enkele seconden resultaat te zien.

Ultrasoon reiniger, indirect of direct?

Ultrasoon reinigen kan gedaan worden op verschillende manieren, namelijk indirect en direct. Beide methodes hebben voordelen. Hieronder leggen we je graag uit wat de verschillen en voordelen zijn.

 • Directe ultrasoon reiniging
  Dit is de meest bekende en gebruikte methode om ultrasoon te reinigen. Bij deze methode leg je de te reinigen voorwerpen in de (geperforeerde) ultrasoon mand, waarna je deze onderdompelt in de ultrasoon vloeistof (kraanwater met een ultrasoon reinigingsvloeistof) of je hangt de instrumenten met een haakje in de ultrasoon vloeistof.  Dit is misschien wel de meest effectieve en eenvoudige manier van reinigen. Een nadeel is dat je jouw ultrasoon reinigers elke keer moet verversen als je een andere reiniging wilt gaan doen. Daarnaast blijft het vuil achter in de ultrasoonreiniger.

  Deze methode is het meest geschikt wanneer je grote objecten in jouw ultrasoon reinigers wilt reinigen of wanneer de objecten sterk vervuild zijn. Wil je kleine voorwerpen reinigen in jouw ultrasoon reiniger, dan kun je deze het beste indirect reinigen.

Indirecte ultrasoon reiniging

Wanneer je een indirect reinigingsproces wilt uitvoeren met onze ultrasoon reinigers, dan vul je de tank van jouw reiniger met kraanwater en een contactvloeistof. (Tickopur TR3). Daarna plaats je het gatendeksel op de ultrasoon reiniger en hang je er een glasbeker in. In de glasbeker doe je vervolgens een fijnmazig mandje met daarin de te reinigen voorwerpen.

De glasbeker mag de bodem van de ultrasoon reiniger niet raken, een centimeter in de ultrasoon vloeistof is vaak al genoeg. Het voordeel van deze methode is dat jouw ultrasoon reiniger verschillende processen tegelijk kan voeren. Je kunt in de glasbeker en tank tegelijk verschillende voorwerpen reinigen met verschillende ultrasoon vloeistoffen. Daarnaast bespaar je aanzienlijk op het gebruik van ultrasoon reiniger vloeistoffen, doordat de glasbeker vele malen kleiner is dan tank van jouw reiniger.

Deze methode is uitermate geschikt voor het reinigen van kleine voorwerpen of wanneer je meerdere reinigingen te gelijkertijd (direct & indirect) wilt gaan voeren met je ultrasoon reiniger.

Advies nodig?

Ben je benieuwd wat onze reinigers of vloeistoffen voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
We helpen je graag verder met het beantwoorden van je ultrasoonreiniger vragen.


Direct antwoord op je vraag? +31 (0)38 455 06 46

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoon.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

A.D. Jansen Zwolle B.V.
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: info@ultrasoon.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2019