• Nederlands
  • Deutsch
  • Englisch

Tickopur

Tickopur ultrasoon vloeistof

De kwaliteit en snelheid van uw ultrasone reiniging wordt niet alleen bepaald door de reinigingskracht van uw ultrasoonreiniger. Ook het gebruik van de juiste Tickopur ultrasoon vloeistof is belangrijk. Naast Tickopur ultrasoon vloeistof biedt A.D. Jansen Zwolle B.V. ultrasoonvloeistof stammopur aan. Deze ultrasoon vloeistoffen zijn bijzonder geschikt zijn voor het dentale en medische segment. Stammopur biedt ultrasoon vloeistoffen aan, die met name geschikt zijn voor het reinigen van instrumenten in ziekenhuizen, operatiekamers en bij tandartsen, voor het verwijderen van gips of cement of het reinigen van protheses.

Tickopur ultrasoon vloeistof is speciaal ontwikkeld voor gebruik in een ultrasoonreiniger.

Met hun cavitatie bevorderende eigenschappen ondersteunen de preparaten het reinigingsproces terwijl daarbij gelijktijdig de schoonmakende werking plaatsvindt. Alle reinigingsconcentraten zijn biologisch afbreekbaar en eenvoudig af te voeren. De ultrasoonvloeistoffen zijn verkrijgbaar in 1, 2, 5, 25 of 200 liter .

Elke Tickopur ultrasoon vloeistof reinigt zijn eigen productgroep

Met Tickopur ultrasoon vloeistof leveren we een uitgebreid assortiment aan ultrasoon vloeistoffen die speciaal ontwikkeld zijn voor het reinigen van een bepaalde productgroep in een ultrasoonreiniger. Bijvoorbeeld het ontkalken en ontroesten van machineonderdelen, glas en keramiek, het reinigen en ontvetten van laboratoriumhulpmiddelen, het reinigen van sieraden en munten, etc. De samenstelling van de ultrasoon reinigingsvloeistof is aangepast aan het te reinigen materiaal en aan de soort vervuiling en levert daardoor een uitstekend reinigingsresultaat. HULP NODIG BIJ HET KIEZEN? KLIK HIER

Schema 1: Toepassingsoverzicht

DOWNLOAD PDF

Schema 2: Vervuiling en materiaal

DOWNLOAD PDF

Vrijblijvende offerte

Preparaten voor ultrasone reiniging en desinfectie

Om succesvol optimale reinigingsresultaten in het ultrasoonbad te behalen, is het gebruik van specifieke voor dit doel afgestemde reinigingspreparaten noodzakelijk. A.D. Jansen Zwolle B.V. biedt met ultrasoon middel TICKOPUR en STAMMOPUR producten een uitgebreid assortiment met reinigings- en desinfectiepreparaten die precies aan deze vereisten voldoen:

  • Grondige verwijdering van verontreinigingen
  • Bescherming van te reinigen delen
  • Bescherming van delen van het ultrasoonsysteem (oscillerende tank, dompelsystemen, transducers etc.)
  • Biologisch afbreekbaar en gemakkelijk af te voeren.

Alsnog een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op!

A.D. Jansen Zwolle BV is al tientallen jaren uw vertrouwde partner voor professionele oplossingen met behulp van ultrasone techniek voor laboratoria en industrie. Als ultrasoon specialist werken we nauw samen met onze klanten om efficiƫntere processen te realiseren. Met onze productkennis, accurate en snelle levering bieden we voor iedere ultrasoon toepassing de juiste oplossing. Of het nu gaat om ultrasoon reinigers of ultrasoon middel, bij A.D. Jansen Zwolle B.V. bent u aan het juiste adres.

Heeft u een vraag over een te voeren reinigingstraject of een algemene vraag over het gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze of het voorzien van informatie. U kunt gebruik maken van ons contactformulier, live chat of telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)38 4550646 .

HULP NODIG BIJ HET KIEZEN? KLIK HIER
OF NEEM CONTACT OP VIA: +31 (0)38 4550646