De impact van het ultrasoon middel op het resultaat.

Wat een ultrasoon middel voor de reiniging betekent is bij de meeste mensen niet bekent. Zo blijkt bij navraag, dat er vaak gebruik wordt gemaakt van huis, tuin en keukenmiddeltjes . Deze ultrasoon middelen zijn niet getest in een ultrasoon reiniger en kunnen de levensduur van uw ultrasoon reiniger aanzienlijk verminderen. Daarnaast is het mogelijk dat er met deze middelen niet het gewenste resultaat behaalt wordt of dat er zelfs helemaal geen werking is.

Hoe kun je een ultrasoon middel kiezen?

Om dit te voorkomen, raden wij de ultrasoo middelen van Tickopur en Stammopur aan. Deze ultrasoon geschikte middelen (voor ultrasoonbad) zijn uitvoerig getest en hebben elk hun eigen kwaliteit om optimale processen te realiseren. A.D. Jansen Zwolle B.V. heeft de afgelopen jaren verschillende toepassingen uitgewerkt, welke u kunt vinden onder branche of toepassing.

Daarnaast hebben we een gratis ultrasoonmiddel tool vrijgegeven, waarmee eenvoudig het juiste middel gevonden kan worden. Nog niet bekent met deze ultrasoonmiddel tool? Kijk dan eens op www.ultrasoonvraag.nl en laat u verbazen.

Om meer te weten te komen over het industriële ultrasoonmiddel Tickopur kunt u klikken op onderstaande link "Tickopur". Voor meer informatie over het ultrasoon middel Stammopur kunt u klikken op "Stammopur".


Voordelen van een ultrasoon middel

Elk ultrasoonmiddel uit het Tickopur en/of Stammopur programma hebben hun eigen kwaliteit en reinigings specialiteit. Zo is Tickopur geschikt voor de industrie, u kunt hierbij denken aan het reinigen van carburateurs, mechanical seals, printplaten, brillen en veel meer!

Stammopur daarin tegen is speciaal ontwikkeld voor medische en dentaal bereik. Deze middelen zijn verkrijgbaar in alleen reinigende als in reinigende en desinfecterende middelen. Hierbij kunt u denken aan het reinigen en ontvetten van medische, dentale en laboratoriumhulpmiddelen.

  • Grondige verwijdering van verontreinigingen;
  • Bescherming van te reinigen delen;
  • Bescherming van delen van het ultrasoonsysteem (oscillerende tank, dompelsystemen, transducers etc.);
  • Biologisch afbreekbaar en gemakkelijk af te voeren.

Is een ultrasoon middel ook echt duurder?

Het gebruik van het juiste ultrasoon middel is dus wel degelijk van groot belang voor de kwaliteit van uw reiniging. Ook is het een misvatting dat het gebruik van een ultrasoon middel duurder is dan het gebruik van huishoudmiddeltjes. Een ultrasoon middel behoud veel langer zijn werking en reinigingskracht en is vaak te gebruiken in een dosering. De dosering ligt bij gebruik van kraanwater (aanbevolen) in veel gevallen tussen de 1 en 10 procent.


Wat met ik weten van een ultrasoon reiniger.

Wanneer u voor het eerst een ultrasoon reiniger gaat kopen is het van belang om vooraf vast te stellen wat u met de ultrasoon reiniger wilt gaan reinigen. Ultrasoon reingiers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij je kunt denken aan: frequentie, behuizing, tankmateriaal, vermogen per liter en digitale of analoge aansturing. Wilt u de juiste keuze kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ons complete aanbod ultrasoon reinigers.


Meer weten over de mogelijkheden, of gewoon eens met ons sparren!

Heeft u een specifieke vraag over het gebruik van onze ultrasoon middelen? Of wilt u gewoon eens onze mening horen? Voel u vrij om een reactie achter te laten, we denken graag actief met u mee!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer