• Nederlands
  • Deutsch
  • Englisch

Welk ultrasoon middel past bij welke toepassing?

Ultrasoon middel tickopur en of stammopur

De kwaliteit en snelheid van uw ultrasone reiniging wordt niet alleen bepaald door de reinigingskracht van uw ultrasoon reiniger. Ook de juiste ultrasoon middel is belangrijk. Naast, het industriele, Tickopur biedt Dr. H. Stamm ultrasoon middel stammopur aan, deze is bijzonder geschikt zijn voor het reinigen van een specifieke productgroep. Stammopur biedt reinigingsvloeistoffen die met name geschikt zijn voor medische en dentale toepassingen en zijn bestemd voor professioneel gebruik. Bijvoorbeeld voor het reinigen van instrumenten in ziekenhuizen, operatiekamers en bij tandartsen, voor het verwijderen van gips of cement of het reinigen van protheses. De ultrasoonvloeistoffen zijn verkrijgbaar in 1, 2 of 5 liter verpakking.

Om meer te weten te komen over het industriële ultrasoon middel Tickopur kunt u klikken op onderstaande link "Tickopur". Voor meer informatie over Stammopur kunt u klikken op "Stammopur".

TICKOPUR

Industrieel ultrasoon middel

STAMMOPUR

Medische ultrasoon middel

Reinigingsconcentraten

De cavitatie bevorderende eigenschappen van de reinigingsconcentraten zorgen voor maximale werking van de ultrasoonopstelling. Het gebruik van ultrasoonmiddel TICKOPUR reinigingspreparaten verkort de reinigingstijd aanzienlijk.

Desinfectie- en reinigingsconcentraten

STAMMOPUR producten bevatten speciale actieve bestanddelen die een optimale desinfecteer werking geven terwijl gelijktijdig instrumentreiniging plaatsvindt. De afgegeven desinfectiewaarden met gebruik van ultrasoon geluid zijn door externe deskundigen bevestigd.

Schema 1: Toepassingsoverzicht

DOWNLOAD PDF

Schema 2: Vervuiling en materiaal

DOWNLOAD PDF

Vrijblijvende offerte


Ultrasoon middel tickopur en/of stammopur reinigt zijn eigen productgroep

Ultrasoon middel Tickopur en/of Stammopur van Dr. H. Stamm. Dr. H. Stamm levert een uitgebreid assortiment ultrasoon vloeistoffen die specifiek geschikt zijn voor het reinigen van een bepaalde productgroep. Bijvoorbeeld het ontkalken en ontroesten van machineonderdelen, glas en keramiek, het reinigen en ontvetten van laboratoriumhulpmiddelen, het reinigen van sieraden en munten, etc. De samenstelling van de ultrasoonmiddel is aangepast aan het te reinigen materiaal en aan de soort vervuiling en levert daardoor een uitstekend reinigingsresultaat.

Preparaten voor ultrasoonreiniging en desinfectie

Om succesvol optimale reinigingsresultaten in het ultrasoonbad te behalen, is het gebruik van specifieke voor dit doel afgestemde reinigingspreparaten noodzakelijk. BANDELIN electronic biedt met ultrasoon vloeistof TICKOPUR en STAMMOPUR producten een uitgebreid assortiment met reinigings- en desinfectiepreparaten die precies aan deze vereisten voldoen:

  • Grondige verwijdering van verontreinigingen
  • Bescherming van te reinigen delen
  • Bescherming van delen van het ultrasoonsysteem (oscillerende tank, dompelsystemen, transducers etc.)
  • Biologisch afbreekbaar en gemakkelijk af te voeren.

De keuze van het juiste ultrasoon vloeistof bepaald voor één derde deel de kwaliteit van uw reiniging. U kunt op drie manieren zoeken naar een de juiste ultrasoonmiddel tickopur of stammopur, namelijk via een van de twee shema's of onze handige tool. U kunt het materiaal dat u ultrasoon wilt schoonmaken kiezen met daarbij de aard van de vervuiling. Tevens kunt u kijken of uw toepassing terug te vinden is in het tweede schema.