Quantcast

Ultrasone dompelelementen

Bewezen betrouwbaarheid

A.D. Jansen Zwolle B.V. biedt meerdere technieken en oplossingen aan om ultrasoon dompelelementen in te bouwen u uw nieuwe of reeds aanwezige tank. Welke van deze dompelelementen geschikt zijn voor uw toepassing is maatwerk. Hierbij komen veel aspecten aan bod, zoals ultrasone frequentie, uitvoering, materiaalkeuze, bedrading, wijze van doorvoer en het ultrasoon vermogen (W/l – Watt per liter). Alleen door alle aspecten goed op elkaar af te stemmen kunt u het beoogde doel halen, zoals het optimaliseren van uw reinigingsproces of –opstelling.

Opzoek naar een standaard ultrasoon reiniger of ultrasoon reiniger vloeistof ? Of wilt u meer (technische) informatie over onze dompelelementen? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 038 455 06 46 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ultrasoon reiniger kopen

Kwaliteit van de elementen:

  • Gelast RVS316 (1.4571) paneel van 2 mm dik
  • Hoge slijtvastheid tegen erosie
  • Hoge slijtvastheid tegen abrasieve vervuiling
  • Hoge chemische bestendigheid

Voldoet aan richtlijn: 89/336/EEG
Mate van bescherming: IP 51
HF-Kabel, Standaard: 5m, stekker aan beide kanten

Keuze ultrasoon dompelelementen

Met de High-performance ultrasoon dompelelementen van Sonorex is het mogelijk om een bestaande of zelf te bouwen tank uit te rusten met ultrasoon. Alle Sonorex dompelelementen zijn uitgerust met krachtige PZT transducers en hebben een 25 of 40 kHz ultrasoonfrequentie. De dompelelementen zijn eenvoudig te koppelen aan de krachtige microprocessor gestuurde generator of aansluitdoos met behulp van de meegeleverde HF-kabel.

Met behulp van een eenvoudige snelkoppelingstechniek (kabel) verbindt u het krachtige trilsysteem met de TA-box of LG-generator.

Advies nodig?

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het beantwoorden van je vragen.

Direct antwoord op je vraag? +31 (0)38 455 06 46

Contact

A.D. Jansen Zwolle B.V.
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: info@ultrasoon.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2019