Quantcast

Ultrasone dompelelementen

Bewezen betrouwbaarheid

A.D. Jansen Zwolle B.V. biedt meerdere technieken en oplossingen aan om ultrasoon dompelelementen in te bouwen in jouw nieuwe of reeds aanwezige tank. Welke van deze dompelelementen geschikt zijn voor jouw toepassing is maatwerk. Hierbij komen veel aspecten aan bod, zoals ultrasone frequentie, uitvoering, materiaalkeuze, bedrading, wijze van doorvoer en het ultrasoon vermogen (W/l – Watt per liter). Alleen door alle aspecten goed op elkaar af te stemmen kun je het beoogde doel halen, zoals het optimaliseren van jouw reinigingsproces of –opstelling.

Opzoek naar een standaard ultrasoon reiniger of ultrasoon reiniger vloeistof ? Of wil je meer (technische) informatie over onze dompelelementen? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 038 455 06 46 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ultrasoon reiniger kopen

Kwaliteit van de elementen:

  • Gelast RVS316 (1.4571) paneel van 2 mm dik.
  • Hoge slijtvastheid tegen erosie.
  • Hoge slijtvastheid tegen abrasieve vervuiling.
  • Hoge chemische bestendigheid.

Voldoet aan richtlijn: 89/336/EEG.
Mate van bescherming: IP 51.
HF-Kabel, Standaard: 5m, stekker aan beide kanten.

Keuze ultrasoon dompelelementen

Met de High-performance ultrasoon dompelelementen van Sonorex is het mogelijk om een bestaande of zelf te bouwen tank uit te rusten met ultrasoon. Alle Sonorex dompelelementen zijn uitgerust met krachtige PZT transducers en hebben een 25 of 40 kHz ultrasoonfrequentie. De dompelelementen zijn eenvoudig te koppelen aan de krachtige microprocessor gestuurde generator of aansluitdoos met behulp van de meegeleverde HF-kabel.

Met behulp van een eenvoudige snelkoppelingstechniek (kabel) verbind je het krachtige trilsysteem met de TA-box of LG-generator.

Advies nodig?

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het beantwoorden van je vragen.

Direct antwoord op je vraag? +31 (0)38 455 06 46

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020