Quantcast

Tickopur

De juiste vloeistof is onmisbaar

Vaak wordt gedacht dat de kwaliteit en snelheid van jouw ultrasone reiniging alleen bepaald wordt door de reinigingskracht van het ultrasoonbad, maar minstens net zo belangrijk is het gebruik van de juiste ultrasoonvloeistof. Met de TICKOPUR ultrasoon vloeistof heeft A.D. Jansen Zwolle B.V. één van de beste en meest verkochte ultrasoon vloeistoffen van de Benelux in huis.

Heb je een vraag over het te voeren reinigingstraject, de doseringen van Tickopur of welke ultrasoon reinigers geschikt zijn voor jouw toepassing? Wij helpen je graag verder via +31 (0) 38 455 06 46 .

Ultrasoon vloeistof

Altijd een ultrasoon vloeistof die bij u past!

Elke TICKOPUR ultrasoonvloeistof heeft zijn eigen werking, denk bijvoorbeeld aan het reinigen van aluminium delen (Tickopur TR3 of R33). Het reinigen van aluminium is zeer kwetsbaar, omdat bij de meeste vloeistoffen het aluminium volledig zwart kleurt. Om je op weg te helpen hebben we een aantal jaren geleden een gratis tool ontwikkeld om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de juiste ultrasoonvloeistof.

Enkele toepassingsvoorbeelden:

  • Tickopur R33 ultrasoon vloeistof: airbrush pistolen, ademhalingsmaskers, duikuitrusting, munten, brillen, motoronderdelen en carburateurs, nozzles, printkoppen, lamellen en gereedschappen.
  • Tickopur RW77 ultrasoonvloeistof: messing, printplaten, koperen geweerhulzen en revisie PCB’s.
  • Tickopur TR3 speciaal reinigingsvloeistof: auto-onderdelen met oxidatie, carburateuronderdelen, draai-frees onderdelen, messen, sloten en cilindersloten en test/analyse zeven.
  • Tickopur TR13 ultrasoon vloeistof: airbrush spuitstukken, analyse zeven, injectoren, gereedschap, ketting van kettingzaag, oliefilters en tandwielen.

Ultrasoonvloeistof speciaal voor ultrasoon

De ultrasoon vloeistof van Tickopur is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een ultrasoonbad. Alle vloeistoffen hebben een bepaalde verhouding, waardoor zij een cavitatie bevorderende eigenschap hebben. Hierdoor ondersteunen de vloeistoffen van TICKOPUR het reinigingsproces en kunnen optimale resultaten behaald worden. Ook zorgt dit ervoor dat er overal even goed gereinigd wordt in het bad, wat natuurlijk van groot belang is.

Alle ultrasoon vloeistoffen zijn biologisch afbreekbaar en eenvoudig af te voeren. De verpakkingseenheid is al volgt: 1, 2, 5, 25 of 200 liter.

Tickopur of een huishoudmiddeltje?

Vaak wordt er gedacht dat het gebruik van een ultrasoonvloeistof, zoals TICKOPUR, erg duur is in verhouding met het gebruik van bijvoorbeeld Dreft. Buiten het feit dat Dreft niet ultrasoon geschikt is en de kwaliteit van de tank sneller kan aantasten, zijn er nog veel meer voordelen aan het gebruik van TICKOPUR. De ultrasoon vloeistof is namelijk te gebruiken in een dosering van circa 1 tot 10% (afhankelijk van de toepassing). Ook draagt deze ultrasoon vloeistof de reinigingskracht beter over op het object.

Elke product/object zijn eigen ultrasoon vloeistof.

Met Tickopur ultrasoon vloeistof leveren we een uitgebreid assortiment aan ultrasoon vloeistoffen die speciaal ontwikkeld zijn voor het reinigen van een bepaalde productgroep in een ultrasoonbad. Voorbeelden waarvoor de ultrasoon vloeistof wordt gebruikt zijn:

  • Ultrasoon reiniger vloeistof voor het ontkalken en ontroesten van machineonderdelen, glas en keramiek.
  • Het reinigen en ontvetten van carburateurs, sieraden, brillen en printplaten en veel meer!

De samenstelling van de ultrasoonvloeistof is aangepast aan het te reinigen materiaal en soort vervuiling, waardoor een uitstekend reinigingsresultaat behaald kan worden.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020