Quantcast

Stammopur

Ultrasoon desinfectiemiddel

De kwaliteit en snelheid van jouw ultrasone reiniging wordt niet alleen bepaald door de reinigingskracht van jouw ultrasoonreiniger. Ook het juiste ultrasoon middel is belangrijk. Met Stammopur bieden we een reinigings- en ultrasoon desinfectiemiddel aan die met name geschikt zijn voor medische en dentale toepassingen en is bestemd voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld voor het reinigen van instrumenten in ziekenhuizen, operatiekamers en bij tandartsen voor het verwijderen van gips of cement of het reinigen van protheses. De ultrasoonvloeistoffen zijn verkrijgbaar in 1, 2 of 5 liter verpakking.

Heb je een vraag over het te voeren reingingstraject, de doseringen van Stammopur of welke ultrasoonbaden geschikt zijn voor jouw toepassing? Wij helpen je graag verder via +31 (0) 38 455 06 46 .

Stammopur ultrasoon vloeistoffen

Waarom Stammopur ultrasoon desinfectiemiddel?

Met Stammopur ultrasoon desinfectiemiddel leveren we een uitgebreid assortiment desinfectie middelen die specifiek geschikt zijn voor het reinigen van medische en dentale instrumenten. Neem bijvoorbeeld de Stammopur DR8, deze is speciaal ontwikkeld om instrumenten intensief te reinigen en gelijktijdig te desinfecteren (na droge opslag/wegleggen).

Met het preparaat Stammopur R is daarentegen een desinfectie middel ontwikkelt die alleen een reinigende werking heeft. Onderstaand vind je een overzicht van alle Stammopur desinfectiemiddelen en waarvoor deze geschikt zijn. De samenstelling van de ultrasoon desinfectie middel is aangepast aan het te reinigen materiaal en aan de soort vervuiling en levert daardoor een uitstekend reinigingsresultaat.

STAMMOPUR desinfectiemiddel en reinigingsconcentraten

De desinfectie en reiniging van bijvoorbeeld instrumenten kan, met de speciaal op dit reinigingsgoed en haar verontreinigingen afgestemde preparaten, in een procesgang gelijktijdig plaatsvinden. De desinfectiemiddel en reinigingspreparaten STAMMOPUR bevatten speciale actieve bestanddelen die een optimale desinfectie middel en reinigingswerking met gelijktijdig schoonmakende werking van instrumenten mogelijk maakt. De afgegeven desinfectiewaarden tijdens gebruik van ultrasoon geluid zijn door externe deskundigen bevestigd.

Waarom een ultrasoon desinfectie middel gebruiken?

Het is raadzaam om een desinfectiemiddel te gebruiken om je ultrasoonreiniger te beschermen. Door het gebruik van een verkeerde ultrasoonvloeistof kunnen jouw instrumenten blijvend beschadigen (verkleuren), maar ook de ultrasoontank kan sneller vormen van slijtage gaan tonen dan je wellicht had verwacht. Daarnaast zorgt een ultrasoonvloeistof ervoor dat de juiste resultaten behaald kunnen worden! Enkele andere voordelen lees je hieronder:

  • Reinigt jouw instrumenten veel grondiger.
  • Is vriendelijk voor de te reinigen instrumenten (beschermt).
  • Beschermt de ultrasoontank tegen versnelde slijtage.

Wil je gewoon eens met ons sparren of gewoon iets achter laten?

Heb je een vraag over een van bovenstaande desinfectiemiddel, doseringen of welk ultrasoonbad voor jou geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoon.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020