Quantcast

Sonorex Technik

Betrouwbare oplossingen

Voor een hoogwaardige industriële ultrasoon ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elke type materiaalsoort en vervuiling bieden we een passend ultrasoon middel aan, zodat je de beste resultaten kunt behalen. De almaar toenemende kwaliteitseisen voor een product vragen om adequate ultrasoon apparaten met geavanceerde technologie en een hoge mate van flexibiliteit.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met onze Sonorex Technik of één van onze andere ultrasoon reinigers? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 38 455 06 46 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hoogwaardige kwaliteit

Binnen ons omvangrijke assortiment vindt je snel en eenvoudig jouw industriële ultrasoon. Al onze industriële ultrasoon systemen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. A.D. Jansen Zwolle B.V is al tientallen jaren de vaste vertegenwoordiger voor de Benelux van het merk SONOREX TECHNIK – made in Germany.

Wij leveren je niet alleen de beste industriële ultrasoon, maar ook de juiste ondersteuning, begeleiding en service!

Ons aanbod

A.D. Jansen Zwolle BV biedt met de SONOREX TECHNIK een industriële ultrasoon aan, voor individuele reinigingseisen, die voldoen aan de hedendaagse vraag naar hoogwaardige kwaliteit, economische efficiëntie met oog voor milieu-geassocieerde factoren.

Industriële ultrasoon met zowel onder als zij-trilling

De professionele industriële ultrasoon reinigers uit het Sonorex-programma worden gebruikt in werkplaatsen om onderdelen effectief en grondig te reinigen. Een greep uit de enorme hoeveelheid verschillende toepassingen geeft bijvoorbeeld het reinigen van filters, kleppen, verstuivers, carburateurs, draaiende onderdelen, gereedschappen, bougies en veel meer. Voor een optimaal reinigingsresultaat bieden we bovendien een breed scala aan geschikte TICKOPUR ultrasoon vloeistof die zijn ontwikkeld om een specifieke verontreiniging van een bepaalde materiaalsoort te verwijderen.

Ultrasoon reinigingstraat met modulaire systemen

Er zijn drie productlijnen met verschillende configuraties die de basis vormen voor toepassing in industrie, ambacht en dienstverlening:

  • Verwarmde industriële ultrasoonbaden voor reiniging. De verwarming ondersteunt de schoonmakende werking van het reinigingsmiddel.
  • Industriële ultrasoon reiniger zonder verwarming voor reiniging van temperatuur gevoelige onderdelen of voor de spoeling.
  • Baden zonder ultrasoon en zonder verwarming voor verschillende spoelfases aansluitend aan de ultrasone reiniging.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020