Quantcast

Sonorex Super

Van hoogwaardige Duitse kwaliteit

Ben je op zoek naar een Sonorex ultrasoon apparaat? Bij A.D. Jansen Zwolle B.V. bespaar je aanzienlijk op kwaliteit ultrasoon apparaten. Alle ultrasoon apparaten zijn uitvoerig door ons getest, waarna alléén de allerbeste zijn opgenomen. Daarnaast is een Sonorex van ultrasoon.com zeer scherp geprijsd. De Sonorex super heeft een 35 kHz frequentie, uitstekend ultrasoon vermogen per liter en is eenvoudig te bedienen.

Enthousiast over de Sonorex Super of één van onze andere ultrasoon apparaten? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 38 455 06 46 of bezoek één van onze webshops.

Sonorex Super ultrasoon reinigers

Direct het juiste ultrasoon kiezen

De Sonorex Super is van Duitse fabrikaat en een echt A-merk. Het Sonorex Super ultrasoon apparaat beschikt over een 35 kHz krachtige ultrasone frequentie, een uitstekend ultrasoon vermogen (W/l – Watt per liter), verwarming (H-types) van 30-80 °C en een continustand. Dit maakt het Sonorex Super ultrasoon apparaat uitermate geschikt voor lastige en intensieve ultrasone reiniging in het professionele bereik.

Waarom een ultrasoon apparaten?

Bijna alle ultrasoonbaden beschikken over verwarming met thermostaat. Deze is in te stellen van 30 °C tot 80 °C graden. Je kunt deze herkennen aan de “H” die in het typenummer staat vermeld. Ook beschikken alle ultrasoon apparaten over veel meer reinigingskracht (ultrasoonvermogen) per liter dan goedkopere apparaten. De combinatie van een goed ultrasoonvermogen (W/l) en een frequentie van 35 kHz maken het Sonorex Super ultrasoon apparaat uitermate geschikte voor de professionele gebruiker en moeilijke ultrasoonvraagstukken.

Daarnaast heeft Sonorex bij alle ultrasoon apparaten gedacht aan de gevoeligheid voor vocht (vocht bestendigheid). Om dit te voorkomen/tegen te gaan heeft het ultrasoon apparaat uit het Sonorex programma minder openingen in de behuizing, waardoor er minder kans is op vocht(schade) in de machine. Echter is het niet zo dat de minder openingen in de behuizing enig effect hebben op de koeling, want ook hier is uiteraard rekening mee gehouden. Dit geldt vaak niet bij goedkopere merken ultrasoon apparaten, zoals Codyson en GT-Sonic.

Certificaat en richtlijnen

De ultrasoon apparaten, van Bandelin, uit het SUPER programma zijn allemaal CE-gemarkeerd en toepasbaar in een medische & dentale omgeving, waar je alleen apparaten mag gebruiken die voldoen aan de Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG richtlijn en DN-norm. Onderstaande baden worden dan ook in verschillende branches toegepast, zoals industrie, laboratoria, dentaal en medisch.

Bijna alle ultrasoon apparaten en ultrasoon middelen zijn dezelfde dag nog uit voorraad leverbaar.

Wanneer is Sonorex de beste keus?

Bij professioneel gebruik raden wij je een ultrasoonreiniger van Sonorex aan, maar ook in andere situaties. Wil je weten wanneer de keuze voor een Sonorex Super al lonend is, neem dan vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag waarom de Sonorex voor jou de juiste ultrasoon zal zijn. Enkele pluspunten van de Sonorex zijn:

  • SweepTec® ultrasoon apparaat.
  • Continustand.
  • Een goed ultrasoonvermogen (W/l – Watt per liter).
  • HF-Frequentie 35 kHz, met frequentie controle.
  • Ultrasoon apparaten geschikt voor intensief gebruik.

Wat is intensief gebruik?

Wat wordt verstaan onder intensief gebruik is voor ieder verschillend, maar je zou kunnen zeggen dat we over intensief gebruik spreken als er meer dan 2 uur per dag (dagelijks) wordt gereinigd. Ook in deze situatie blijft de genoemde 2 uur een indicatie, want er kunnen veel meer facetten van belang zijn. De levensduur van een ultrasoon apparaat wordt mede bepaald door de gebruikte ultrasoon vloeistoffen en het onderhoud dat aan het Sonorex Super ultrasoon apparaat wordt gepleegd.

Stel je vragen gerust aan ons, of ga met ons in discussie!

Heb je een specifieke vraag over onze Sonorex ultrasoon reiniger? Of wil je gewoon jouw mening delen over ultrasoon?

Voel je vrij om een reactie achter te laten. We gaan graag met je in gesprek!

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020