Quantcast

Sonorex Digitec

Van betrouwbare Duitse kwaliteit

Ben je op zoek naar een ultrasoon reinigingsapparaat ? A.D. Jansen Zwolle B.V. heeft als nr.1 specialist al verscheidene bedrijven ondersteund en van een passende ultrasoon voorzien! Onze reinigingsapparaten zijn niet alleen gemaakt van de beste materialen, maar zijn ook nog eens scherp geprijsd. De Sonorex Digitec ultrasoon heeft een uitstekend ultrasoon vermogen per liter, automatische ontgassingsfunctie en schakelt zichzelf uit als deze te lang niet gebruikt wordt.

Enthousiast over de Sonorex Digitec of één van onze andere ultrasoon reinigers? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 38 455 06 46 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Sonorex Digitec ultrasoonreinigers

Ultrasoon reinigingsapparaat kiezen

Het ultrasoon reinigingsapparaat Sonorex Digitec behoort tot de absolute top binnen de ultrasoonmarkt. De ultrasoon reinigingsapparaten van Bandelin hebben een uitstekend ultrasoonvermogen per liter, wat resulteert in een optimaal reinigingsresultaat. Naast een krachtige 35 kHz frequentie, beschikt het ultrasoon reinigingsapparaat over een meer dan goed ultrasoon vermogen, continustand en een instelbare verwarming (20-80 °C). Mede door deze aspecten/specificaties is het ultrasoon reinigingsapparaat uitermate geschikt voor moeilijke reinigingen.

Ultrasoon reinigingsapparaat en verwarming

Bijna elk ultrasoon reinigingsapparaat beschikt over verwarming met thermostaat en frequentie control. De thermostaat van de Sonorex Digitec is in te stellen van 20 °C tot 80 °C graden. Bij veel toepassingen is een ultrasoon reinigingsapparaat met verwarming wenselijk, zodat optimale resultaten behaald kunnen worden. De verwarming heeft een versnellende werking op de ultrasoonvloeistof, waardoor het proces versnelt. Wil je weten of je een ultrasoon met of zonder verwarming nodig hebt? Bekijk dan de toepassingsmogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag verder.

Vochtbestendigheid

Buiten dit alles om heeft Bandelin ook oog gehad voor de risico van lekkende ultrasoonvloeistof langs de tankwand. Om het risico op schade die hierdoor kan ontstaan te minimaliseren, hebben deze ultrasoon reinigingsbaden minder gaten in de behuizing. Welke vraag dan snel rijst: krijgt het ultrasoon reinigingsapparaat dan nog wel voldoende koeling? Maar ook hier is uiteraard rekening mee gehouden, waardoor het ultrasoon reinigingsapparaat volgens ons terecht de beste op de markt is.

Verwarming met betrouwbare thermostaat

Het ultrasoon reinigingsapparaat met verwarming is te herkennen aan de “H” in het typenummer, bijvoorbeeld Sonorex Digitec DT100H. Naast de eerder genoemde punten met betrekking tot het Sonorex ultrasoon reinigingsapparaat, hebben we ook kunnen vaststellen dat deze over meer ultrasoonvermogen per liter beschikt dan goedkopere types/merken. Daarnaast zijn de digitale ultrasone reinigers eenvoudig schoon te houden vanwege de chemiebestendige keyboardfolie, waar veel minder bacteriën op achterblijven dan bij analoge (Sonorex Super) met draaiknoppen.

Certificaat en richtlijnen

Het ultrasoon reinigingsapparaat is CE-gemarkeerd en voldoet aan de Richtlijn voor Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG en DN-norm. De Digitale ultrasoonreinigers van Sonorex worden dan ook veel toegepast in medische, dentale en laboratorium omgevingen, waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Bijna alle ultrasoon reinigingsbaden zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dezelfde dag nog verzonden worden.

Beste keus ultrasoon reinigingsapparaat

Wij zouden een ultrasoon reinigingsapparaat van Sonorex Digitec aanbevelen voor professioneel of regelmatig gebruik (2 uur per dag). Wanneer een van deze twee het geval is, dan is de Sonorex al snel lonend, omdat de kwaliteit ervoor zorgt dat de ultrasoonreinigers langer mee zal gaan dan goedkopere merken. Daarnaast maakt de continustand het mogelijk om enkele reinigingsprocessen achter elkaar door te doen, waardoor niet elke keer de tijdschakelaar opnieuw ingesteld hoeft te worden.

Heb je een vraag?

Heb je een specifieke vraag over een van bovenstaand ultrasoon reinigingsapparaat? Of wil je meer lezen over de ultrasoon toepassingen?

Voel je vrij om een reactie achter te laten. We gaan graag met je in gesprek!

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020