Quantcast

Sonorex DigiPlus

Duitse kwaliteit & betrouwbaarheid

Ben je op zoek naar een ultrasone reiniger? A.D. Jansen Zwolle B.V. heeft als nr.1 specialist al bij verscheidene projecten ondersteund! De Sonorex collectie bestaat uit hoogwaardige ultrasone reinigers met een uitstekende service. Het zelf samenstellen van deze ultrasone reiniger maakt het mogelijk om zo dicht mogelijk bij jouw wensen te komen, als we deze al niet standaard halen. Sonorex Digiplus heeft een krachtig ultrasoon vermogen per liter, regelbaarvermomgen, automatische ontgassingsfunctie en schakelt zichzelf uit als deze te lang niet gebruikt wordt.

Enthousiast over de Sonorex Digiplus of één van onze andere ultrasoon reinigers? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 38 455 06 46 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Sonorex DigiPlus ultrasoonbaden

Jouw ultrasone reiniger kiezen

De Sonorex Digiplus ultrasone reiniger is een RVS behuisde ultrasoon met verwarming (instelbaar: 20 tot 80 °C), een continustand, regelbaar vermogen en geschikt voor intensief gebruik. Het vermogen (W/l – Watt per liter) van de unit kan geregeld worden in stappen van 10%, waardoor er met deze ultrasone reiniger goede reproduceerbare resultaten behaald kunnen worden. De ultrasone reinigers uit het Digiplus programma hebben uitgebreide veiligheidsschakeling die de kans op droogloop over het weekend minimaliseren.

Waarom de Sonorex Digiplus

De combinatie van een goede ultrasoonvermogen (W/l – Watt per liter) en de 35 kHz frequentie maken de Sonorex ultrasone reiniger uitermate geschikt voor de professionele gebruiker en moeilijke vraagstukken. Daarnaast zijn de digitale ultrasone reinigers eenvoudig schoon te houden vanwege de chemiebestendige keyboardfolie, waar veel minder bacteriën op achterblijven dan bij analoge ultrasoon reinigers met draaiknoppen. Dit alles tezamen (regelbaar vermogen, verwarming, veiligheidsschakeling en een goed ultrasoon vermogen) maakt de Sonorex Digiplus ultrasone reiniger uitermate geschikt voor gebruik in laboratoria.

Verwarming en middelen

Bijna alle ultrasone reinigers beschikken over verwarming met thermostaat, deze is in te stellen van 20 °C tot 80 °C graden. Je kunt deze herkennen aan de “H” die in het typenummer staat vermeld. De Sonorex Digiplus reinigers hebben veel meer reinigingskracht (ultrasoon vermogen) per liter dan de goedkopere ultrasone reinigers.

Daarnaast zorgen de ultrasone reinigers er zelf voor dat het ultrasoon middel of de contactvloeistof optimaal gemengd blijft. In medische of dentale werkomgevingen, waar ultrasone reinigers vaak intensief worden gebruikt is de Sonorex Digiplus reiniger eveneens goed te gebruiken.

Certificaat en richtlijnen

De Bandelin machines zijn CE-gemarkeerd en toepasbaar in een omgeving waar je alleen apparaten mag gebruiken die voldoen aan de Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG en DN-norm. Deze ultrasone reiniger worden dan ook veel toegepast in tandartspraktijken en laboratoria.

Bijna alle machines zijn binnen enkele dagen uit voorraad leverbaar.

Wanneer een Sonorex Digiplus

Bij professioneel gebruik raden wij je een ultrasoonreiniger van Sonorex aan. Een Sonorex ultrasone reiniger beschikt over een continustand en heeft over het algemeen meer ultrasoon vermogen dan goedkopere merken. De machines van Sonorex zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik, maar wat verstaan we onder intensief gebruik?

Wat wordt verstaan onder intensief gebruik is voor ieder verschillend, maar je zou kunnen zeggen dat we over intensief gebruik spreken als er meer dan 2 uur per dag (dagelijks) wordt gereinigd. Ook in deze situatie blijft de genoemde 2 uur een indicatie, want er kunnen veel meer facetten van belang zijn. De levensduur van een ultrasoon reiniger wordt mede bepaald door het gebruikte reinigingsvloeistof en het onderhoud dat aan de ultrasoon reiniger wordt gepleegd.

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je een specifieke vraag over een van bovenstaande ultrasone reinigers? Of wil je ultrasoon voorbeelden?

Voel je vrij om een reactie achter te laten. We gaan graag met je in gesprek!

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020