Quantcast

Sonocool

Een unieke combinatie

Ultrasoon apparatuur wordt integraal toegepast in zowel pathologie- als analyse laboratoria, waar een snelle diagnose en een hoge mate van effectiviteit is vereist. De nieuwe SONOCOOL van Bandelin combineert twee processen met elkaar, te weten het versnellend effect van ultrasoon als ook het gelijktijdig koelen van het monster. Is dit ultrasoonbad niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete aanbod ultrasoonbaden en vloeistoffen.

Enthousiast over de Sonocool of één van onze andere ultrasoon reinigers? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 38 455 06 46 of bezoek één van onze webshops.

Histologisch onderzoek

 Tijdens het histologisch onderzoek van monsters in oncologie, bijvoorbeeld bij botontkalking, is het gekoeld ultrasoneren een belangrijke stap. Alleen monsters zonder verkalking of besmetting zijn geschikt voor vervolg analyse. Dit moeizame proces, wat heel nauwkeurig luistert, kan nu aanzienlijk worden versneld door gebruik van ultrasoon apparaat. De morfologische structuur van het monster blijft behouden door de geïntegreerde koeling. Een ondermaats monster, waardoor diagnose moeilijk of zelfs onmogelijk is, moet worden voorkomen.

Werking Sonocool

Door gebruik van SONOCOOL kan de katalyserende werking van ultrasoon apparaat nu gebruikt worden op warmte gevoelige monsters in analyse laboratoria. De koelfunctie zorgt ervoor dat exothermische reacties kunnen worden gecontroleerd en de processen sneller en effectiever worden uitgevoerd.

Contact

A.D. Jansen Zwolle B.V.
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: info@ultrasoon.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2019