Quantcast

Proefreiniging

Geen verrassingen achteraf!

Proefreiniging aanvragen

Heb je een reinigingsvraagstuk of wil je weten wat ultrasoon voor jouw organisatie kan betekenen, vraag dan onderstaand een GRATIS* proefreiniging aan. Meer weten over wat wij precies doen tijdens een proefreiniging en welke mogelijkheden er zijn? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om ultrasoon te reinigen. Het belangrijkste is dat je gebruik maakt van een goede ultrasoon reiniger in combinatie met een vloeistof. Deze kan alkalisch of zuur van aard zijn.

De kosten voor het laten uitvoeren van een proef reiniging bedragen €75,- excl. BTW*. Dit is een All-in prijs, waarvoor wij onderstaande werkzaamheden zullen doen:

  • Het vastleggen van het proces door middel van een filmpje en/of foto’s,
  • Beschrijving van het gevoerde reinigingsproces,
  • Benoemen van de aandachtspunten bij het ultrasoon reinigen,
  • Benoemen wat de meest ideale oplossing is (ultrasoon reiniger, vloeistof),
  • Retourzending objecten (max 20 kg),
  • Kosten zijn inclusief verbruik van ultrasoon vloeistof.

Wat is het doel van deze proefreiniging

We zullen testen of er werkzaamheid waarneembaar is tussen het reinigingsobject, de ultrasoon reiniger en ultrasoon vloeistof. Het beste resultaat is te behalen wanneer we de beschikking hebben over 3 objecten hiermee getest mag worden. Let op! Dit is geen laboratoriumtest. De proefreiniging zal uitgevoerd worden bij ons in Zwolle, zodat wij direct over de juiste vloeistof en andere benodigdheden kunnen beschikken voor het reinigen van de onderdelen. Mocht je zelf bij de proef reiniging aanwezig willen zijn, dan kun je ons dit vooraf laten weten.

Let op! Het uitvoeren van een proef, kan een dagdeel in beslag nemen. Dit wanneer er uiteindelijk gewisseld moet worden tussen vloeistoffen.

Risico’s

Hoewel we de toegezonden objecten met uiterste zorg zullen behandelen, brengt het reinigen en het werken met chemicaliën risico’s met zich mee. A.D. Jansen Zwolle B.V. gaat er vanuit dat de toegestuurde objecten gebruikt mogen worden voor proeven met behulp van ultrasoon. A.D. Jansen Zwolle B.V. is niet aansprakelijk voor eventueel schade die hierdoor kan ontstaan.

Kosten voor een proefreiniging

De proef reiniging is geheel kosteloos als er over gegaan wordt tot aanschaf van een ultrasone reiniger die, binnen 30 dagen na einde proef, geleverd wordt via A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020