Quantcast

Sonorex Pipettenreiniger

Speciaal voor kwetsbaar laboratoriumglas

In laboratoria wordt vaak gebruikt gemaakt van pipetten, reageerbuizen en ander glaswerk voor scheikundige opstellingen. Deze producten zijn vaak van hoge kwaliteit en daarmee zeer kostbaar. De kwetsbare aard van onder andere het glaswerk maakt dat ultrasoon reinigen uitermate geschikt is, omdat het grondig, snel en met minder breukrisico schoonmaakt. SONOREX is één van de merken van het gerenommeerde bedrijf Bandelin Electronic dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van ultrasone apparatuur. Bandelin biedt met de SONOREX PR 140 D/DH pipettenreiniger een efficiënte professionele oplossing.

Enthousiast over de Sonorex pipettenreiniger of één van onze andere ultrasoon reinigers / ultrasoon vloeistoffen. Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 038 455 06 46, laat ons vrijblijvend contact met u opnemen of vraag direct een scherpe offerte aan.

Snelle en betrouwbare reiniging van laboratorium glaswerk

De SONOREX PR 140 D/DH is speciaal ontwikkeld om het reinigen van pipetten te versnellen en minder arbeidsintensief te maken. Door de capaciteit van de ultrasone reiniger (maximaal 18 liter) is het ook mogelijk om buretten, reageerbuizen en andere glaswerk te reinigen. De maximale lengte van een individueel product bedraagt 755 mm. Dit betekent dat een groot deel van het laboratorium glaswerk gereinigd kan worden met behulp van de SONOREX PR 140 D/DH pipetreiniger.

Bij de ontwikkeling van de SONOREX PR 140 D/DH is rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Ook is rekening gehouden met de standplaats in het laboratorium. De ultrasone reiniger kan namelijk eenvoudig verplaatst worden dankzij de handvatten aan de zijkanten. Bovendien beschermt de roestvrije buitenkant de te reinigen producten tegen invloeden van buitenaf.

Beschikbaarheid in Nederland

In Nederland is de sonorex pipettenreiniger verkrijgbaar bij A.D. Jansen Zwolle B.V. Als distributeur van SONOREX is A.D. Jansen Zwolle B.V. zeer ervaren op het gebied van ultrasone apparatuur. Heb je vragen over de SONOREX PR 140 D/DH pipettenreiniger of andere ultrasone producten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020