Quantcast

Missie & Visie

Waar staat A.D. Jansen Zwolle B.V. voor.

Missie

Onze klanten vertrouwen erop dat ze kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare diensten aangeboden krijgen die hen in staat stellen zowel hun persoonlijke als zakelijke doelen te bereiken, zowel tijdens het werk als in de vrije tijd. A.D. Jansen Zwolle B.V. wil door passie, gedrevenheid, onderhoud en 24/7 service een toegevoegde waarde zijn voor haar klanten door in het voortraject een creatief en passend advies te geven om efficiëntere processen te realiseren.

Visie

Een traditionele (ultrasoon)groothandel voorziet zijn afnemers van een goed servicepakket bestaande uit adequaat voorraadbeheer, doelmatige serviceverlening en noodzakelijke informatievoorziening. Enkel ‘goed’ is voor A.D. Jansen Zwolle B.V. niet genoeg. Ons doel is de beste te zijn. Dit realiseren wij door mee te denken met afnemers, leveranciers en medewerkers en daar ons beleid, assortiment en aanwezige voorraad op af te stemmen. Door dagelijks kosteloos te adviseren, projecten te begeleiden en ondersteunen.

Kortom: een klantvriendelijke leverancier, kennisbron en betrouwbare gesprekspartner zijn voor (potentiële) klanten. Persoonlijke communicatie en betrokkenheid staan voor ons centraal. Er zijn voor jou.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020