Quantcast

Bril schoonmaken

Op de meest efficiënte manier

Het gebruik van de juiste ultrasoon reiniger in combinatie met Tickopur ultrasoon vloeistoffen is zeer belangrijk, zodat ook jij het gewenste resultaat zult bereiken. Met onze ultrasoonreiniger kun je een bril schoonmaken zoals de opticien dat doet.

1. De uitdaging

Bril schoonmaken, hoe begin je?

Bij het schoonmaken van een bril is het belangrijk om de juiste ultrasoon reiniger en vloeistof te gebruiken. In veel gevallen wordt er gesproken dat met name de ultrasoon reiniger jouw reinigingsresultaat bepaald, wat natuurlijk waar is! Er nu voorbij gegaan aan het belangrijkste punt: de vloeistof voor het schoonmaken van een bril.

2. De oplossing

Wat heb ik nodig?

Een bril schoonmaken met zomaar een huis-, tuin- en keukenmiddeltje kan schade toe brengen aan de ultrasoon tank, glazen of aan het montuur. Wij raden dan ook ten aller tijden een vloeistof aan die ultrasoon geschikt is, zoals Tickopur R33 of R36.

Voor reiniging van uw kun je gebruik maken van kraan-(aanbevolen) of gedemineraliseerd water. De dosering van Tickopur R33 bij het gebruik van kraanwater is 5%. Wanneer we uitgaan van een 1 liter ultrasoonreiniger is de verhouding als volgt: 5% = 50 ml Tickopur R33 + 950 ml kraanwater. Indien je gebruik gaat maken van gedemineraliseerd water, dan dien je de dosering te halveren.

Wanneer je een professionele gebruiker (opticien) bent raden wij een reinigingsbad van Sonorex of Branson aan. De Sonorex ultrasoon reinigers beschikken over een continustand en hebben over het algemeen meer ultrasoon vermogen dan goedkopere merken. Daarnaast zijn de reinigers van Sonorex en Branson geschikter voor intensief gebruik (vanaf 1 á 2 uur per dag).

3. Aandachtspunten

Waar moet je aan denken?

Wanneer de coating op een bril niet voldoende meer hecht of de bril heeft een accent (gespoten streepje op de pootjes van uw bril), dan raden wij jou aan om tijdens het reinigingsproces de reiniging regelmatig te controleren (om de paar seconde of minuten). Op deze manier kun je controleren of de ultrasone reiniging nog naar wens gaat. Wanneer het ultrasoonmidel achter de loszittende coating en de bril kan komen, bestaat het risico dat deze los raakt. Ook een verkeerd ultrasoonmiddel kan dit veroorzaken. Eventueel kun je kiezen voor Tickopur R36, deze bevat geen tensiden.

4. Het resultaat

Ultrasoon reiniger voor bril schoonmaken

Een ultrasoonreiniger komt overal waar een ultrasoon vloeistof kan komen, dus ook op pekken waar jijzelf met de hand moeilijk bij komt of misschien niet direct aan denkt. Met behulp van de ultrasone techniek verdwijnt vuil als sneeuw voor zon en wordt de bril perfect schoon gemaakt zonder risico op schade, bijvoorbeeld aan de dure glazen.

Ook scoren met deze reiniging?

Jouw bril schoonmaken zoals de opticien dat doet? Bij ultrasoon.com kun je terecht voor vrijblijvend advies en de beste prijs!

Wij denken graag actief met je mee, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020