Quantcast

Airco reinigen

Welke besparing heeft ultrasoon reinigen?

Ultrasoonbaden zijn uitermate geschikt voor het reinigen van airco systemen. Ultrasoon komt veel verder dan waar je zelf met de hand bij komt. Met een ultrasoonbad maakt je jouw airco in een handomdraai schoon en wordt er gereinigd tot diep in de poriën. Het regelmatig reinigen van een airco zorgt voor een langere levensduur.

1. De uitdaging

Waar op letten bij airco reiniging?

Airconditioning die vervuild is kan jouw energieverbruik tot wel 30% doen toenemen en kan er toe leiden dat deze de ingestelde temperatuur niet bereikt. Het resultaat dat te behalen is wordt niet alleen bepaald door de keuze voor een ultrasoonbad (vermogen per liter, frequentie, verwarming). Ook de juiste ultrasoon vloeistof is van wezenlijk belang.

2. De oplossing

Wat kunnen wij jou bieden?

Ultrasoonbaden, voor airco reinigen, zijn bij A.D. Jansen Zwolle B.V. in verschillende maten en prijsklassen verkrijgbaar. De grote van de ultrasoonbaden varieert van 0,6 tot ca. 300 liter. Binnen ons omvangrijke assortiment zijn er al ultrasoon reinigers verkrijgbaar vanaf € 35,-. Een grote misvatting is dat ultrasoonbaden duur zijn in gebruik! Onze ultrasoonbaden gebruiken relatief weinig energie, water en ultrasoon vloeistof (aanmengen met bv. kraanwater).

3. Het resultaat

Vloeistoffen voor airco reinigen

Een ultrasoon vloeistof die uitermate geschikt is voor het reinigen van airco onderdelen, is de Tickopur universeel reiniger. Tickopur universeel kan in deze toepassing (airco schoonmaken) gebruikt worden in een dosering van 5%. Dit komt bij een 1 liter ultrasoonbad neer op 50 ml Tickopur en 950 ml kraanwater. Daarnaast is het belangrijk om de juiste temperatuur te gebruiken, wij raden aan om deze reiniging te voeren bij een temperatuur van 50 tot 55 graden Celsius.

4. Algemeen

Met of zonder verwarming?

Binnen ons assortiment vindt je ultrasoonbaden met en zonder verwarming. Het is goed om vooraf na te gaan of je alleen wilt reinigen of wilt reinigen en gelijktijdig wilt desinfecteren (deze vloeistof is voor deze toepassing niet bij ons te koop). Wanneer je ervoor kiest om eerst te reinigen en daarna met een oppervlakte desinfectant de onderdelen na te bewerken, dan kun je het beste kiezen voor een ultrasoonbad met verwarming. Verwarming versneld namelijk het reinigingsproces en haalt het beste in de ultrasoon reinigingsvloeistof naar boven.

Ook het beste resultaat behalen?

Heb je een vraag over airco reinigen of een hele andere ultrasoon toepassing, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met je mee om een efficiënter proces te realiseren.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020