Quantcast

Showroom bezoeken?

Ultrasoon reinigers voor iedereen!

Inspiratie

Ultrasoon is de meest efficiënte en effectieve manier van reinigen: u kunt kiezen uit verschillende frequenties, liters, kwaliteiten, materialen, enzovoort. Het kiezen van de juiste ultrasoon reiniger kan daarom lastig zijn.

De ultrasoon reinigers van A.D. Jansen Zwolle B.V. zijn ook verkrijgbaar onder eigen label, namelijk Cleanitex. Met een Cleanitex kun je beginnen met een kwaliteit ultrasoon reiniger voor de laagste prijs. Mocht u ooit willen opschalen, ook dan kunt u gebruik maken van uw vertrouwde service, partner en scherpe prijzen!

Bezoek een ultrasoonspecialist

Hij/zij kan u adviseren over de geschikte ultrasoon voor uw specifieke toepassing.

Er is een ultrasoon voor iedere branche en toepassing: van hobbymatig voor het reinigen van brillen en sieraden, industriële reinigers voor productiebedrijven tot ultrasone homogenisatoren voor in laboratoria. Ook voor passende ultrasoon vloeistoffen kunt u bij ons terecht.

Vraag bij twijfel altijd een proefreiniging aan, want zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u vooraf wat u kunt verwachten.

Kies uw ultrasoon

Een efficiëntie en effectieve reiniging creëren.

Kies een ultrasoon reiniger die niet past bij uw bedrijf en werkzaamheden en creëer uw eigen professionele reinigingsomgeving. Kies een ultrasoonreiniger waarin uw objecten voldoende ruimte hebben (afmetingen korf) en één die binnen uw budget past.

Fijne of grove reiniging? Bij een lagere frequentie en een hoog vermogen heeft uw ultrasoonreiniger des te meer reinigingskracht (grove reiniging). Wanneer we kiezen voor een reiniger met een hoge frequentie en een laag vermogen (fijne reiniging).

Denk goed na over de juiste combinatie: welk materiaal en vervuiling is het meest voorkomend? Online, blogs en in onze cases kunt u ideeën opdoen om zo de juiste ultrasoon aan te schaffen.

Contact

A.D. Jansen Zwolle B.V.
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: info@ultrasoon.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2019