Quantcast

Showroom bezoeken?

Ultrasoon reinigers voor iedereen!

Inspiratie

Ultrasoon is de meest efficiënte en effectieve manier van reinigen: je kunt kiezen uit verschillende frequenties, liters, kwaliteiten, materialen, enzovoort. Het kiezen van de juiste ultrasoon reiniger kan daarom lastig zijn.

De ultrasoon reinigers van A.D. Jansen Zwolle B.V. zijn ook verkrijgbaar onder eigen label, namelijk Cleanitex. Met een Cleanitex kun je beginnen met een kwaliteit ultrasoon reiniger voor de laagste prijs. Mocht je ooit willen opschalen, ook dan kun je gebruik maken van jouw vertrouwde service, partner en scherpe prijzen!

Bezoek een ultrasoonspecialist

Hij/zij kan jou adviseren over de geschikte ultrasoon voor jouw specifieke toepassing.

Er is een ultrasoon voor iedere branche en toepassing: van hobbymatig voor het reinigen van brillen en sieraden, industriële reinigers voor productiebedrijven tot ultrasone homogenisatoren voor in laboratoria. Ook voor passende ultrasoon vloeistoffen kun je bij ons terecht.

Vraag bij twijfel altijd een proefreiniging aan, want zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je vooraf wat je kan verwachten.

Kies jouw ultrasoon

Een efficiëntie en effectieve reiniging creëren.

Kies een ultrasoon reiniger die past bij jouw bedrijf en werkzaamheden en creëer jouw eigen professionele reinigingsomgeving. Kies een ultrasoonreiniger waarin jouw objecten voldoende ruimte hebben (afmetingen korf) en één die binnen je budget past.

Fijne of grove reiniging? Bij een lagere frequentie en een hoog vermogen heeft jouw ultrasoonreiniger des te meer reinigingskracht (grove reiniging). Wanneer we kiezen voor een reiniger met een hoge frequentie en een laag vermogen, dan is deze geschikt voor een fijne reiniging.

Denk goed na over de juiste combinatie: welk materiaal en vervuiling is het meest voorkomend? Online, blogs en in onze cases kun je ideeën opdoen om zo de juiste ultrasoon aan te schaffen.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020