Quantcast

GeneralSonic

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Ben je op zoek naar een ultrasoonbad? Bij A.D. Jansen Zwolle B.V. bespaar je aanzienlijk op de aanschaf van een ultrasoon. De goedkope ultrasoonbaden van GeneralSonic zijn uitvoerig door ons getest en bestempeld met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De baden van het merk GeneralSonic zijn (semi) professionele ultrasoonbaden en beschikken over een goed ultrasoon vermogen (W/l – Watt per liter), waarbij de kleinere unit een krachtige 35 kHz frequentie hebben.

Enthousiast over de GeneralSonic of één van onze andere ultrasoonbaden? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 38 455 06 46 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom de GeneralSonic

De kleinere GeneralSonic ultrasoonbaden beschikken allemaal over een krachtige 35 kHz ultrasoonfrequentie, zoals ook de professionele ultrasoonbaden uit het Sonorex programma over deze frequentie beschikken. Het grote verschil met andere goedkopere merken is het ultrasoonvermogen (W/l – Watt per liter) van de GeneralSonic. Daarnaast beschikken alle GeneralSonic ultrasoonbaden over een verwarming met thermostaat. Deze is in te stellen van 30 °C tot 80 °C graden.

Verschil met andere goedkope merken

De GeneralSonic ultrasoonbaden bezitten veel meer reinigingskracht (ultrasoon vermogen) per liter dan de vergelijkbare goedkopere ultrasoonbaden. De combinatie van een goede frequente met het juiste ultrasoonvermogen maken dat de ultrasoon reinigers, van GeneralSonic, door ons bestempeld zijn met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dit maakt deze machine uitermate geschikte voor de (semi)professionele gebruiker / hobbyisten.

De ultrasoonreinigers van GeneralSonic zijn uitvoerig door ons getest, waarna we hebben vastgesteld dat deze ultrasoonreiniger een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Certificaat en richtlijnen

De GeneralSonic is CE-gemarkeerd en voldoet aan de vastgestelde RoHS-richtlijnen. Alle units worden geleverd inclusief uitgebreide Nederlandstalige handleiding.

Wanneer een andere ultrasoon kiezen?

Mocht je niet hobbymatig gebruik gaan maken van jouw ultrasoonbad en deze gaan gebruiken voor professionele doeleinden, dan raden we je een ultrasoonbad van Sonorex Super, Sonorex Digitec, Sonorex Digiplus, Cleanitex of Branson aan. Deze baden zijn beter bestand tegen het continu trillen en hebben over het algemeen meer ultrasoonvermogen dan de goedkopere merken.

Ook wanneer je verwacht meer dan 2 uur per dag de ultrasoon te gaan gebruiken, dan kun je ook het beste kiezen voor één van de twee eerder genoemde ultrasoonbaden. Het verschil tussen deze twee merken zit hem in de behuizing, frequentie en ultrasoonvermogen. Welke het beste bij jou aansluit? Dat weet je zelf het beste.

Meer belangrijke punten

De eerder genoemde twee uur moet niet worden gezien als richtlijn, want er zijn veel meer facetten die een rol spelen bij de keuze. Ook bij minder dan twee uur kan een Sonorex al lonend zijn. Wil je weten waarom wij jou een Sonorex of Branson zouden aanraden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De levensduur van een ultrasoonbad wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de tank, maar ook door het gebruikte Tickopur ultrasoon vloeistof en het onderhoud dat wordt gepleegd. Mocht je om wat voor reden dan ook geen Sonorex ultrasoon wensen, dan sluiten de “goedkopere” machines van Emag of GeneralSonic misschien wel bij jouw wensen aan.

Heb je een vraag over bovenstaande?

Heb je een specifieke vraag over een van bovenstaande ultrasoonbad(en)? Of wil je meer weten over ultrasoon toepassingsmogelijkheden?

Voel je vrij om een reactie achter te laten. We gaan graag met je in gesprek!

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020