Anwendungen der Ultraschall-Reinigung

Bij het reinigen van 3D-prints is het belangrijk om de juist ultrasoon vloeistoffen te bebruiken. Het gebruik van een verkeerde vloeistof kan er toe leiden dat het object verkleurd of mat wordt. Wij leggen u graag uit waar u op moet letten bij het reinigen van 3D-prints en wat de valkuilen zijn.

Ultrasoon vloeistoffen airbrusch nozzle

Een aandachtspunt bij dit reinigingsproces heeft te maken met de verf, want deze wilt u tenslotte verwijderen. U dient deze niet te laten uitharden, zodat de ultrasoonvloeistoffen overal goed bij kunnen komen en de ultrasone renigers hun werk kunnen doen. Meer weten over het reinigen en welke ultrasoon vloeistoffen, of Sonorex reinigers, geschikt zijn voor uw toepassing? Neem vrij blijvend contact met ons op.

Waar moet je op letten bij het reinigen van een airconditioning? Het regelmatig reinigen van uw airco systemen kan al snel een besparing opleveren van 30% (energieverbruik). Daarnaast is het regelmatig reinigen van uw airco beter voor uw gezondheid.

ultrasoon vloeistoffen

Wat heeft u nodig bij het ultrasoon brillen schoonmaken? Bij deze ultrasoon toepassing is het zeer belangrijk om de juiste ultrasoon vloeistof te gebruiken, zodat mee gespoten delen niet afbladderen tijdens de reiniging. Meer weten over het reingen van brillen? of over onze tickopur ultrasoon vloeistof? Wij denken graag met u mee.

ultrasoon vloeistoffen voor garages

Voor deze ultrasoon toepassing zijn twee ultrasoonvloeistoffen geschikt, namelijk; Tickopur R33 en TR3 (de ultrasoon vloeistof is verkrijgbaar in van 1 tot 200 liter per verpakking). Lees hier meer over deze toepassingen en welke ultrasoon reiniger geschikt is. Meer weten over het ultrasoon reinigen van carburateurs en de ultrasoon vloeistoffen? Wij denken graag actief met u mee.

Altijd al eens willen weten waarom ultrasoon reinigen een goede oplossing is voor het schoonmaken van tandwielen en fietskettingen? Het ultrasoon reinigen van tandwielen brengt weinig risco met zich mee, maar het belangrijkste is dat er tot diep in de poriën gereinigd word. Hierdoor blijven uw tandwielen langer goed.

Ultrasoon vloeistoffen gelaatsbescherming

Voor het ultrasoon reinigen van gelaasbescherming wordt veelal gebruik gemaakt van Tickopur R33 (ultrasoonvloeistoffen), maar er zijn meer mogelijkheden. Om besmetting te voorkomen kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van Stammopur. Vraag één van onze medewerkers of stammopur iets voor u is, of welke ultrasoon reinigers geschikt zijn! Wilt u nog meer onderdelen ultrasoon reinigen? Dan kunt u dit ook aan ons doorgeven. Wij gaan graag samen met u opzoek naar één product voor beide toepassingen (indien mogelijk).

Ultrasoon vloeistoffen injectoren

Voor het ultrasoon reinigen van injectorenen, kunt u het beste gebruik maken van een gatendeksel, glasbeker en tickopur ultrasoonvloeistoffen. Door het gebruik van deze accessoires (en Tickopur) bij het reinigen, kunt u aanzienlijk besparken op het ultrasoon middel. Weten welke Tickopur ultrasoon vloeistoffen (of Sonorex) het beste bij u past? Wij leggen het u graag uit of kijk op www.ultrasoonvraag.nl.

Ultrasoon vloeistoffen seals

Het reinigen van mechanical seals, met behulp van onze ultrasone reinigers & ultrasoon vloeistoffen, kan al snel een besparing opleveren van 50-70%. Dit is te realiseren door de seals (met behulp van een ultrasone reiniger) te reinigen in plaats van regelmatig te vervangen. Graag leggen we u uit waar deze besparing in zit of wat u nodig heeft, zoals reinigen en de ultrasoon vloeistof.

Ultrasoon vloeistoffen medische instumenten

Bij het reinigen van medische of dentale insturmenen, is het belangrijk om te weten of u de instrumenten droog of nat aflegt. Het afleggen bepaald mede welk ultrasoon vloeistoffen u het beste kunt gebruiken. Heeft u vragen over onze ultrasoonvloeistoffen of een ultrasoon reiniger? Neem vrijblijvend contact met ons op. Binnen ons ruime assortiment, misschien wel grootste binnen de ultrasoon markt, vindt u alleen topmerken ultrasoon reinigers.

Ultrasoon vloeistoffen munten

Het ultrasoon reinigen van gevonden munten is niet eenvoudig, omdat munten van verschillende legeringen zijn gemaakt. Maar ook de vervuiling verschilt per munt, dus dien je gebruik te maken van verschillende ultrasoon vloeistoffen. Weten welke ultrasoon vloeistof of ultrasoon reiniger het beste bij u past? Met ons uitgebreide assortiment aan Tickopur(vloeistof) en, bijvoorbeeld, Sonorex (reiniger) is er altijd een bad dat bij u past!

Ultrasoon vloeistoffen printplaat / pcb

Voor het reinigen van printplaten, met onze ultrasone reinigers, zijn diverse ultrasoonvloeistoffen geschikt. Welk ultrasoon vloeistof u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van het te voeren reinigingstraject. We maken hierbij een onderscheid tussen revisie en nieuwe printplaten. Weten waarom wij dit doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ultrasoon vloeistoffen voor sieraden

Het ultrasoon reinigen van sieraden is niet eenvoudig. Sieraden kunnen verschillende vervuilingen bevatten, zoals huitvetten, polijstvet en deoxidatie. Het is belangrijk de juiste ultrasoonreiniger en ultrasoon vloeistoffen te gebruiken voor uw reiniging. De ultrasoon vloeistof is verkrijgbaar in een liter verpakking tot 25 liter.

Ultrasoon vloeistoffen tattoo

Bij deze toepassing "tattoo instrumenten schoonmaken met ultrasoon" is het belangrijk om te kiezen voor een ultrasoon vloeistof die geschikt is voor medische omgevingen. Veelal wordt er gekozen voor Stammopur R. Lees hier meer over het gebruik van deze ultrasoon vloeistoffen in een ultrasone reiniger van A.D. Jansen Zwolle B.V. Opzoek naar een alternatief voor de Stammopur, dan hebben we ook een vloeistof van Tickopur dat geschikt is. Deze ultrasoon middelen zijn niet ontwikkeld voor medische/dentale doeleinden.

Altijd al eens willen weten welke ultrasoon vloeistoffen u nodig heeft voor het reinigen van hulzen en/of vuurwapens? Wij hebben het voor u uitgewerkt en maken graag een vrijblijvende offerte voor u! Heeft u al een ultrasoon reiniger, maar haalt u niet het gewenste resultaat? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen via +31 (0)38 455 06 46 of start een live chat.

Ultrasoon vloeistoffen toepassingen

Mocht uw toepassing er niet tussen staan, maar heeft u wel een vraag? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. U kunt gebruik te maken van onze live chat, contactformulier of bellen naar +31 (0)38 4550646. We helpen u graag bij het maken van een keuze uit onze ultrasoon reinigers (bijvoorbeeld Sonorex) of ultrasoon vloeistoffen (Tickopur of Stammopur). Of gewoon weten hoe je het beste een onderdeel kan reinigen? Ook dan denken we graag met u mee.