Quantcast

Reparatur und Wartung

Eine ideale Lösung für 5 Marken

Reparaturanforderung

Is jouw ultrasoon reiniger defect en wil je deze graag laten nakijken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het modulaire ontwerp van onze ultrasoonreinigers maakt, in veel gevallen, een efficiënt herstel mogelijk.

Houdt er rekening mee dat het gebruik van chemicaliën of bacteriën besmet materiaal geeft, daarom dient het apparaat vóór verzending ontsmet/gereinigd te worden.Gelieve de bijgevoegde “decontaminatie verklaring” volledig in te vullen en zichtbaar aan de buitenzijde van de verpakking te plakken. Bij het ontbreken van de decontaminatie verklaring kan het apparaat niet in behandeling worden genomen en worden er decontaminatie kosten in rekening gebracht.

Het tarief dat we voor onderzoek hanteren bedraagt € 70,- excl. BTW. Dit tarief zal echter komen te vervallen wanneer je het apparaat laat repareren, maar ook als je een nieuwe machine via ons aanschaft en we de fabriek opdracht kunnen geven de oude unit te verschroten, worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Houdt er rekening mee dat het gebruik van chemicaliën of bacteriën besmet materiaal geeft. Vóór verzending zal dit apparaat ontsmet moeten worden. Voor meer informatie verwijzen wij naar de bijgevoegde decontaminatieverklaring.

Mocht je verder nog vragen hebben omtrent de mogelijkheden tot reparatie, dan kun je ons bereiken via repairs@ultrasoon.com of +31 (0)38 4550646

Wartung/Inspektion

Om de bruikbaarheid van jouw ultrasoonsysteem te controleren, adviseren wij regelmatig een folietest uit te voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op bij eventuele vragen, zodat we kunnen helpen bij de foutdiagnose, het oplossen van problemen of het maken van een keuze voor een ultrasoon vloeistof.

Unsere Firma

Kundenbewertung

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoon.com bewertet eine 7,9 auf der Grundlage verschiedener Bewertungen.

Kontakt

A.D. Jansen Zwolle B.V.
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: info@ultrasoon.com

Folgen Sie uns?

Registrieren Sie sich jetzt!

Neue Beispiele, Entwicklungen und Sonderangebote in Ihrer Mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2019