Quantcast

Cleanitex

Kwaliteit voor de laagste prijs!

Voor hobbymatig, (semi) professioneel of om dagelijks mee te werken; een Cleanitex ultrasoon reiniger mag niet ontbreken in de werkplaats. De Cleanitex goedkope ultrasoon reinigers hebben vele voordelen ten opzichte van andere goedkope merken in de ultrasoonmarkt. Je kunt hierbij denken aan het vermogen per liter, tank dikte en vele andere specificaties zijn opgenomen.

Wil je weten wat de Cleanitex uniek maakt? Lees dan hieronder snel verder, neem contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0)38 455 06 46 of bezoek één van onze webshops.

Waarom een Cleanitex kopen?

Cleanitex is in samenspraak met Ultrasoonshop ontwikkeld door A.D. Jansen Zwolle B.V. De alsmaar toenemende kwaliteitseisen in verschillende branches vragen om geoptimaliseerde processen. Wij hebben de afgelopen 35 jaar ervaring opgedaan met verschillende merken ultrasoon reinigers en hebben ook veel import merken voorbij zien komen, die niet aan onze kwaliteitseisen voldeden.

Met Cleanitex hebben we nu een eigen merk, waar we trots op kunnen zijn! Een goedkope ultrasoon reiniger, maar met de juiste specificaties.

Voor iedere reiniging

Een nieuwe ultrasoonreiniger kopen? Je vindt het hier. En wil je ook gratis, eerlijk en transparant advies ontvangen? Geen probleem, je vindt het bij ons allemaal. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we bij A.D. Jansen Zwolle B.V. een goedkope ultrasoon reiniger ontwikkeld die niet onder doet van de bekendste merken op de markt.

Je nieuwe goedkope ultrasoon wordt ook nog eens dezelfde dag verstuurd, mits voor 15:00 uur besteld. Zo kun jij snel aan de slag met een uitdagende klus of juist genieten van de tijd die wordt bespaard.

Optimaal schoon resultaat

Wil je bijvoorbeeld je smerige sieraden, vettige bril of gereviseerde PCB grondig reinigen? Dat kan! Je voorwerpen er weer als nieuw laten uitzien is eenvoudig met de Cleanitex goedkope ultrasoonreiniger. Bekijk ons complete assortiment op de website om de reiniger te vinden die het beste bij jou past! Heb je liever een professionele ultrasoon reiniger van Sonorex, Branson of GeneralSonic? Ook deze zijn opgenomen in ons uitgebreide assortiment.

Maak je werkplaats helemaal gelukkig met een kwaliteit ultrasoon oplossing en laat ze niet langer zweten en zwoegen op lastig schoon te maken voorwerpen. Nee, gebruik jouw personeel in hun eigen kracht en laat het schoonmaken over aan één van onze ultrasoon reinigers. Wel zo efficiënt toch?

Voor de wat grotere reinigingsvraagstukken bieden we Sonorex Technik industriële oplossingen aan met een tankinhoud van ca. 300 liter.

Voor alle klussen

In en om het huis of (semi) professionele werkplaats, voor elke klus is het belangrijk dat je het juiste gereedschap gebruikt. Bij A.D. Jansen Zwolle B.V. vind je ultrasoon oplossingen voor al jouw reinigingsvraagstukken. Met een professionele ultrasoon reiniger, ultrasone homogenisator of ultrasoon vloeistof kom je al heel ver. Wat je verder nog nodig hebt? Dat is het juiste advies, zodat je weet hoe je het beste resultaat kunt behalen.

Wat de voordelen van een cleanitex zijn?

Wil je weten welke voordelen Cleanitex heeft ten opzichte van andere goedkope merken, of waarom een vloeistof noodzakelijk is?

Wij van A.D. Jansen Zwolle B.V. staan u graag te woord, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020