Reparatie & Onderhoud

Mocht het gebeuren dat de voor een lange levensduur ontworpen apparaten een defect geven, zullen wij u graag een reparatie aanbieden. Het modulaire ontwerp van deze ultrasoonreinigers maakt een efficiënt herstel mogelijk door vervanging van defecte onderdelen.Zo kan bijvoorbeeld ook een verwarming van een ultrasoonbad kostenefficient worden vervangen.

Om de bruikbaarheid van uw ultrasoonsysteem te controleren, adviseren wij regelmatig een folie-test uit te voeren.

Houdt u er rekening mee dat het gebruik van chemicaliën of bacteriën besmet materiaal geeft. Vóór verzending zal dit apparaat ontsmet moeten worden. Voor meer informatie verwijzen wij naar de bijgevoegde decontaminatieverklaring.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen helpen bij de foutdiagnose en het oplossen van problemen of keuze voor een ultrasoon vloeistof.
Mocht u verder nog vragen hebben omtrent de mogelijkheden tot reparatie, dan kunt u ons bereiken via repairs@ultrasoon.com of +31 (0)38 4550646


Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer