Klantenservice

Altijd al eens willen weten wat ultrasoon techniek voor uw organisatie kan betekenen? Wij bieden een GRATIS proef reiniging aan. De proef reiniging is geheel kosteloos zodra er wordt over gegaan tot aanschaf van een ultrasooon reiniger bij A.D. Jansen Zwolle B.V. Mocht u dit niet wensen, dan zijn de kosten minimaal. Zodat onze service voor iedereen toegankelijk is!

Wilt u gewoon eens met iemand sparren, of bent u geinteresseerd in één van onze ultrasoon reinigers? Dan kunt u een vrijblijvend terugbelverzoek aanvragen, zodat één van onze specialisten telefonisch contact met u kan opnemen. Een ultrasoonreiniger elders gekocht, maar wordt niet het gewenste resultaat behaald? Ook dan is even sparren wellicht interessant voor u.

Heeft u een ultrasoon reiniger die niet meer naar wens functioneerd, of een die helemaal niet meer werkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw ultrasoonreinigers rechtstreeks aanbieden bij de producent, waardoor de lijnenen korter zijn en de prijzen lager.

Weten waar uw reparatie zich bevindt en wat de actuele status is? Wij hebben ons eigen systeem ontwikkeld, zodat u niet constant met ons hoeft te bellen om de status te controleren. Na het aanmelden van uw reparatie ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging en de informatie om uw reparatie te volgen.

Download hier vrijblijvend de brochure voor uw toepassing of branche. Meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een proefreiniging in.

Heeft u een vraag over het gebruik van een ultrasoon reiniger of wilt u gewoon eens met ons sparren? Bekijk de standaard antwoorden of plan een terugbelverzoek in.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer