Quantcast

Accessoires ultrasoon reiniger

Oneindig veel mogelijkheden

Ultrasoons zijn uit te breiden met een legio aan accessoires, van ultrasoon reiniger korven en deksels tot ultrasone houders voor stempels of gatendeksel en glasbekers voor het gebruik bij indirecte reiniging.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met de verschillende accessoires? Neem dan contact op met A.D. Jansen Zwolle B.V. via +31 (0) 038 455 06 46 of bezoek één van onze webshops.

Korf voor ultrasoon reiniger

Een ultrasoon reiniger korf wordt gebruikt om stukken in een ultrasoonbad te leggen en deze korf voorkomt schade aan de bodem van jouw ultrasoonbad, zodat de te reinigen stukken niet schuren over de bodem van de machine. Het te reinigen object hangt dan circa 1 cm boven de bodem. Dit verlengt de levensduur van de machine en het is daardoor het meest verkochte accessoire bij een ultrasone reiniger.

Deksel voor ultrasoon reiniger

Deksels voor ultrasoons worden gebruikt als de ultrasoon machine niet in werking is om de temperatuur in de machine te houden voor als je meerdere keren per dag gebruik maakt van de ultrasoon, maar ook voor het voorkomen dat er iets in de ultrasoon valt. Ook zijn er deksels voor de reinigings machines waar uitsparingen in zitten voor het plaatsen van een beker voor indirect ultrasoon reinigen.

Accessoires voor Indirecte reiniging

Welke accessoires ultrasoon reiniger is geschikt voor het reinigen van kleine onderdelen (indirect reinigen)?

Voor het reinigen van kleine onderdelen kun je het beste gebruik maken van indirecte reiniging (accessoires ultrasoon reiniger). Je kunt verschillende voorwerpen van glas of andere gevoelige materialen, om mogelijke beschadiging te voorkomen, het beste indirect reinigen. Ook als je gebruik wilt maken van een andere vloeistof dan de vloeistof die je hebt gebruikt in het basisbad is indirecte reiniging een mogelijkheid die veel vloeistof bespaart.

Tickopur J80U is een vloeistof die niet rechtstreeks in de tank toegepast mag worden.Bij gebruik van deze ultrasoon vloeistof is indirecte ultrasone reiniger daarom noodzakelijk.

Je kunt indirect reinigen door gebruik te maken van een gatendeksel en een glasbeker, eventueel aangevuld met een zeefkorf. Je vindt alle accessoires die je nodig hebt voor indirecte reiniging onder de categorie ‘Accessoires ultrasoon reiniger’. Uiteraard dien je bij het kiezen van de accessoires erop te letten dat deze passen in jouw ultrasone reiniger. Alle reinigers benodigde accessoires zijn los verkrijgbaar.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020