Quantcast

Top kwaliteit

Ultrasoon apparatuur & vloeistoffen

A.D. Jansen Zwolle B.V.

Jouw partner bij ultrasoonvraagstukken

A.D. Jansen Zwolle B.V. gelooft volledig in focus, kennis en specialisme. Om dit waar te kunnen maken levert A.D. Jansen Zwolle B.V. kwaliteit ultrasoon reinigers passend bij jouw situatie.

Met al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ultrasoontechniek zijn wij de nr. 1 ultrasoon reiniger specialist online. Onze ultrasoon reinigers, ultrasoon vloeistoffen, dompelelementen en homogenisatoren zijn verrassend betaalbaar. Wat wij van jou nodig hebben?

Informatie over het te voeren proces, zodat we jouw wensen kunnen koppelen aan een ultrasoon opstelling met, al dan niet, bijbehorende vloeistof.

Ontstaan van A.D. Jansen Zwolle B.V.

Begin jaren zeventig is de heer Anton Jansen gestart met de verkoop van ultrasoon reinigers van het merk Sonorex en ultrasoon middel van Tickopur & Stammopur in de Benelux.

In 1987 heeft hij de rechtsvorm van zijn bedrijf gewijzigd en is A.D. Jansen Zwolle B.V. opgericht. De directie wordt sinds 2001 gevoerd door Djaky beheer bv dat onder leiding staat van haar algemeen directeur, de heer L.T.J. Gerner.

Waarom A.D. Jansen Zwolle B.V.?

Als de vaste leverancier van Bandelin Electronic voor de Benelux, vertegenwoordigt A.D. Jansen Zwolle B.V. een producent met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van ultrasoontechniek. De afgelopen jaren is deze samenwerking dusdanig versterkt, dat wij met eventuele vragen direct kunnen schakelen met een specialist binnen zijn eigen vakgebied.

Dit zorgt er voor dat je altijd een eerlijk en passend antwoord kunt verwachten, ook wanneer wij denken dat onze ultrasoon reinigers niet bij jouw wensen zal aansluiten.

Welke voordelen dit allemaal voor jou heeft? Ultrasoon.com kan hierdoor een 100% tevredenheidsgarantie hanteren.

Eerlijk en transparant advies

Wij zullen te allen tijde op zoek gaan naar een ultrasoon reiniger, welk merk dan ook, die het beste bij jou past en kunnen daarbij beschikken over alle kennis die in de markt aanwezig is. Anderzijds wil je als eindafnemer keuze! Daarom hebben wij alvast de beste merken voor je geselecteerd na het uitvoerig testen van verschillende merken.

Daarnaast merken we dat eindafnemers vaak niet of onvolledig geïnformeerd worden, waardoor zij zich verder oriënteren op internet en op zoek gaan naar andere ondersteuning en begeleiding. En dit is onze kans! A.D. Jansen Zwolle B.V. biedt een gebruiksvriendelijk webshop en informatieve website, welke naadloos aan sluit op jouw wensen.

Kortom: een klantvriendelijke leverancier, kennisbron en betrouwbare gesprekspartner zijn voor (potentiële) klanten. Persoonlijke communicatie en betrokkenheid staan voor ons centraal. Er zijn voor jou.

Meer dan alleen verkoop!

“Het verschaffen van informatie of het bestellen in de webshop van ultrasoon.com is veilig en eenvoudig. Echter begrijpen wij dat het aanschaffen van een ultrasoonbad of ultrasoon middel geen dagelijkse bezigheid is. Wij begrijpen dat, waardoor wij graag met je in gesprek (via de telefoon, livechat, e-mail of je komt bij ons in Zwolle een lekker kopje koffie halen) gaan om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn de enige online met de mogelijkheid een gratis proefreiniging uit te voeren.”

Waarom vrijblijvend kennis delen?

“De meest ideale oplossing voor onze klanten vinden, is voor ons de beste marketing! Doordat het beschikken over onze kennis vrijblijvend is, is het ondersteuningsmodel enorm populair. De landelijke dekking in Nederland en België zorgt ervoor dat er altijd een inkoopkanaal voor jou te vinden is. Een aanpak waarmee wij al jaren op de ultrasoonmarkt actief zijn!”

Wij behalen te gekke resultaten! Benieuwd wie je voor gingen?

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Djaky.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020