ESEF 2018 - Technische vakbeurs

ESEF 2018 - DE ONTMOETINGSPLEK VOOR DE MAAKINDUSTRIE

Dè internationale technische vakbeurs is de ESEF. De ESEF is bedoelt voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.
Voor meer informatie over ultrasoontechniek! U kunt onze stand (C048 in hal 3) bezoeken van 20 - 23 maart 2018 in Jaarbeurs Utrecht.

Over A.D. Jansen Zwolle B.V.

Begin jaren zeventig is de heer Anton Jansen gestart met de verkoop van ultrasoonreinigers van het merk Sonorex in Nederland. In 1987 heeft hij de rechtsvorm van zijn bedrijf gewijzigd en is A.D. Jansen Zwolle B.V. opgericht.

De distributie van de dentale endo instrumenten en hand- en hoekstukken met merk Micro Mega, zijn in 1997 op verzoek van de voormalig distributeur Prodonta, aan het leveringsprogramma van A.D. Jansen Zwolle BV toegevoegd. In 2003 is Micro Mega SA zelf deze distributie en export van haar producten gaan verzorgen en heeft ze A.D. Jansen Zwolle BV aangewezen als logistieke partner voor de Nederlandse markt. De directie wordt sinds 2001 gevoerd door Djaky beheer bv dat onder leiding staat van haar algemeen directeur, de heer L.T.J. Gerner.

onze website biedt u een ruim en gevarieerd assortiment aan ultrasoonreinigers, homogenisators en ultrasoonbaden voor monstervoorbereiding. Bij A.D. Jansen Zwolle B.V. bent u voor specialistische kennis en een snelle levering aan het juiste adres. Wij verkopen onze ultrasoonreinigers, homogenisators en ultrasoon middel voornamelijk in Nederland, Duitsland, België en Engeland.


Standnummer: 3C048

20 T/M 23 MAART in Jaarbeurs utrecht

Vraag hier GRATIS uw toegangskaart(en) aan voor de ESEF 2018 - Technische Vakbeurs

20 T/M 23 MAART
Jaarbeurs Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer