A.D. Jansen Zwolle B.V.

A.D. Jansen Zwolle B.V. gelooft volledig in focus, kennis en specialisme. Om waar te kunnen maken, levert A.D. Jansen Zwolle B.V. kwaliteit ultrasoon reinigers passend bij uw situatie. Met al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ultrasoontechniek zijn wij de nr. 1 ultrasoon reiniger specialist online. Onze ultrasoon reinigers, ultrasoon vloeistoffen, dompelelementen en homogenisatoren zijn verrassend betaalbaar. Wat wij van u nodig hebben? Informatie over het te voeren proces, zodat we uw wensen kunnen koppelen aan een ultrasoon opstelling met, al dan niet, de bijbehorende vloeistof.

Begin jaren zeventig is de heer Anton Jansen gestart met de verkoop van ultrasoon reinigers van het merk Sonorex in de Benelux en ultrasoon middel van Tickopur & Stammopur. In 1987 heeft hij de rechtsvorm van zijn bedrijf gewijzigd en is A.D. Jansen Zwolle B.V. opgericht. De directie wordt sinds 2001 gevoerd door Djaky beheer bv dat onder leiding staat van haar algemeen directeur, de heer L.T.J. Gerner.

Waarom A.D. Jansen Zwolle B.V.?

Als de vaste leverancier van Bandelin Electronic voor de Benelux, vertegenwoordigt A.D. Jansen Zwolle B.V. een producent met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van ultrasoontechniek. De afgelopen jaren is deze samenwerking dusdanig versterkt, dat wij, met eventuele vragen, direct kunnen schakelen met een specialist binnen zijn eigen vakgebied. Dit zorgt er voor dat u altijd een eerlijk en passend antwoord kunt verwachten, ook wanneer wij denken dat onze ultrasoon reinigers niet bij uw wensen zal aansluiten. Welke voordelen dit allemaal voor u heeft? Ultrasoon.com kan hierdoor een 100% tevredenheidsgarantie hanteren.

Wij zullen ten aller tijden op zoek gaan naar een ultrasoon reiniger, welk merk dan ook, die het beste bij ú past en kunnen daarbij beschikken over alle kennis die in de markt aanwezig is. Anderzijds wilt u als eindafnemer keuze! Waardoor wij alvast de beste merken voor u hebben geselecteerd, na het uitvoerig testen van verschillende merken. Daarnaast merken we dat eindafnemers vaak niet of onvolledig geholpen worden, waardoor zij zich verder oriënteren op internet en op zoek gaan naar andere ondersteuning en begeleiding. En dit is onze kans! A.D. Jansen Zwolle B.V. biedt een gebruiksvriendelijk webshop en informatieve website, welke naadloos aan sluit op uw wensen. Kortom: een klantvriendelijke leverancier, kennisbron en betrouwbare gesprekspartner zijn voor (potentiele) klanten. Persoonlijke communicatie en betrokkenheid staan voor ons centraal. Er zijn. Voor u.

Meer dan alleen verkoop!

“Het verschaffen van informatie of het bestellen in de webshop van ultrasoon.com is veilig en eenvoudig. Echter begrijpen wij dat het aanschaffen van een ultrasoonreiniger geen dagelijkse bezigheid is. Wij begrijpen dat, waardoor wij graag met u in gesprek (via de telefoon, livechat, e-mail of u komt bij ons, in Zwolle, een lekker kopje koffie halen) gaan om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn de enige online met de mogelijkheid een gratis proefreiniging uit te voeren.”

Waarom vrijblijvend kennis delen?

"De meest ideale oplossing voor onze klanten vinden, is voor ons de beste marketing! Doordat het beschikken over onze kennis vrijblijvend is, is het ondersteuningsmodel enorm populair. De landelijke dekking in Nederland en België zorgt ervoor dat er altijd een inkoopkanaal voor u te vinden is. Een aanpak waarmee wij al jaren op de ultrasoonmarkt actief zijn!"

De voordelen van A.D. Jansen Zwolle B.V.

• Vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van ultrasoon, voor uw organisatie.
• Directe levering vanaf de fabrikant en dat merkt u.
• Specialisme op het gebied van ultrasoon oplossingen.
• Veelal is het mogelijk een levering te realiseren binnen 24 uur

DIRECT CONTACT
MET PRODUCENT

Direct schakelen met
het laboratorium bij vragen!

RUIM 30 JAAR ERVARING

Met het realiseren van
efficiëntere processen

TEVREDENHEIDSGARANTIE

U bent tevreden, dan pas
zijn wij ook tevreden.

PROEFREINIGING

Wij kunnen vrijblijvend een
proefreiniging uitvoeren.

A.D. Jansen Zwolle B.V. scoort een 8.9 op basis van 30+ reviews

Door een klant van ons in contact gekomen met A.D. Jansen Zwolle B.V. Wij waren opzoek naar een ultrasoon reiniger die voor onze toepassing bijzonder geschikt was. Vanaf dag één zijn we snel en vakkundig geholpen.

~ Review op telefoonboek ~

Heeft u een vraag waarop u zelf het antwoord niet weet? Daag ons uit!

Waarom A.D. Jansen Zwolle B.V.
Direct contact met producent
Ruim 30 jaar ervaring
100% tevredenheidsgarantie
Proefreiniging mogelijk

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Privacy-, cookieverklaring & Disclaimer