Quantcast

A.D. Jansen Zwolle B.V. slaat nieuwe weg in

‘Het beste voor jou. Altijd een oplossing’

Met het concept ‘Het beste voor jou. Altijd een oplossing’ slaat A.D. Jansen Zwolle B.V. een frisse, nieuwe weg in. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een geheel vernieuwde merk- en assortimentsstrategie. Hiermee wil A.D. Jansen Zwolle B.V. (semi) professionele gebruikers van de Benelux laten ervaren dat het merk naast hen staat, wat de reinigingsvraag ook is. De nieuwe strategieën zijn onderdeel van een grotere transformatie, waarmee A.D. Jansen Zwolle B.V. iedereen wil laten beschikken over haar kennis (meer dan 30 jaar ervaring).

» Lees verder onder de afbeelding.

A.D.-Jansen-Zwolle-B.V.-slaat-nieuwe-weg-in

Van proberen naar functioneel

Een efficiënte en effectieve reiniging voeren is niet gemakkelijk. Een weg die vol zit met keuzes. Een goed resultaat behalen met een ultrasoon reiniger of vloeistof; A.D. Jansen Zwolle B.V. is er in alle fases van dit traject voor jou. Door uw reinigingsvraagstuk op een voetstuk te plaatsen, een kwaliteitsassortiment te bieden met de beste service, met andere klantcases in contact brengen waardoor jij een weloverwogen keuze kunt maken. In elke fase roept A.D. Jansen Zwolle B.V. om het beste in jouw reiniging naar boven te halen.

Alles voor de optimale shopervaring

Deze vernieuwde merk- en assortimentsstrategie is geheel in lijn met de bedrijfsstrategie van A.D. Jansen Zwolle B.V. Wij bieden al jaren Duitse kwaliteit aan voor een scherpe prijs en zijn altijd op zoek naar nieuwe kwaliteit hoogwaardige merken. Zo koos A.D. Jansen Zwolle B.V. er in 2018 voor om het merk Emag op te nemen in haar collectie. Ook werd de shopervaring verder geoptimaliseerd en gepersonaliseerd, onder andere door het toevoegen van een nieuw vriendelijk en eigentijds design, klantcases die jou verder brengen, online keuzehulp voor het kiezen van vloeistoffen en veel meer! Daarnaast zijn er aan het assortiment verschillende merken toegevoegd door de samenwerking met Ultrasoonshop, zoals GeneralSonic, Branson en later dit jaar een nieuw eigen merk.

Ons bedrijf

Klantbeoordeling

Beoordelingen A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoon.com scoort een 7,9 op basis van verschillende reviews

Contact

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle
Nederland

T: +31 (0)38 4550646
E: klantenservice@djaky.com

Ons volgen?

laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020